osmjeh od uha do uha

Mia Negovetić: 'Nas dvoje i predivna zimska idila na jezeru Bled'

08.12.2023 u 09:17

Bionic
Reading

Za razliku od njezinih mnogih glazbenih kolegica, mlada riječka pjevačica nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama. U zadnje vrijeme najviše je privlačila pažnju čestim promjenama imidža

Mia Negovetić u najnovijoj objavi na Instagramu javila se svojim fanovima iz Slovenije. U idiličnom zimskom ugođaju uživala je s Marcom Cuccurinom s kojim je odnijela pobjedu u 11. sezoni popularne natjecateljske emisije 'Zvijezde pjevaju'.

Mia je u tom showu po prvi put bila mentorica, a osim pobjede, stekla je i prijatelja za cijeli život. 'Nas dvoje i predivna zimska idila na jezeru Bled.. Bogme Slovenija prekrasna si i vratit ćemo se', poručili su oboje.

U posljednje vrijeme puno se druže, a nakon što su trijumfirali u HTV-ovoj emisiji, napravili su identične tetovaže (na ruke su stavili tekst 'City of stars'). Mia svoj privatni život dobro čuva od očiju javnosti, a ranije se pisalo o njezinoj vezi sa Mateom Jurčićem, snimateljem.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Distanciram se od toga tako da jednostavno ne otkrivam ništa za što smatram da je privatno jer nitko nije obavezan dijeliti svoju privatnost s ostalima i mislim da je to zapravo jako nezdravo za nečiju vezu. Kakva je ljepota u toj privatnosti koju moraš podijeliti s ostalima da bi tebi bila lijepa? To je moje općenito mišljenje, ne samo kod javnih osoba već kod svakoga tko svoju vezu izlaže komentarima i lajkovima', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Mia Negovetić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL