odvažila se

Mia Kovačić drastično skratila kosu, a komplimenti na račun novog looka samo se nižu

07.03.2023 u 09:21

Bionic
Reading

Poznata televizijska voditeljica odlučila se za osvježenje imidža. Svoju dugu kosu, koja joj je godinama bila zaštitni znak, drastično ju je skratila

Ususret proljeću, Mia Kovačić je osvježila svoj look, a odlučila se za trendi frizuru s pramenom koji je nestašno zataknula iza uha. Bivša manekenka, dizajnerica interijera i uspješna voditeljica, koju gledatelji mogu vidjeti u mnogim projektima Nove TV, dugu kosu njegovala je srednjoškolskih dana.

Preobrazba je dokumentirana na njezinom Instagram profilu, a Ppopratila ju je popisom: 'Shorter hair is cooler'. I dok je joj je Ana Radišić poručila da izgleda kao tinejdžerica, prijateljica Viktorija Rađa, koja njeguje sličan izgled je pohvalila Mijin novi izgled uz komentar da nosi 'the frizuru'.

Nikolina Pišek, pak kojoj je duga kosa već godinama zaštitni znak, smatra: 'Ja bi još kraće s trajnom'. Mia je ranije istaknula kako redovito njeguje kosu i da jednom na tjedan ide kod na kupku od propolisa. Naglasila je da je 'bitno koristiti prirodne proizvode'.

  • +3
Mia Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Voditeljica In Magazna na Novoj TV nerijetko ističe da se voli igrati sa stilovima, od šarenih do monokromatskih, a njezin istančani modni ukus davno su zapazili i modni časopisi, proglasivši je jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.