lako se održava

Ove jeseni svi su ludi za frizurom koja zrači profinjenošću i seksepilom

03.11.2022 u 10:22

Bionic
Reading

Donijeti odluku o skraćivanju kose nije lako, ali ove sezone svi su ludi za bobom do ramena. Dok je kraći bob možda više chic, duži bob zrači seksepilom jer usmjerava pogled na ključne kosti i dekolte

Jesen je period kad svi traže nekakvu promjenu u životu. Mnogi misle kako bi nova godina trebala počinjati upravo u jesen. Gotovo je ljeto, stiže nova sezona poslovnih izazova, traže se nove avanture. Također, jesen je period kad se trudimo 'spasiti ono što se spasiti da'.

Vrhovi kose često znaju biti oštećeni od ljetnih vrućina i bezbrižnog stanja uma koji ide 'ruku pod ruku' s ljetnim mjesecima. Upravo zato veći rezovi i promjene dužine kose najčešće nastaju u ovo vrijeme, a bob frizure postaju hitom sezone.

Odlučiti se za bob je jedna stvar, ali dužina može u potpunosti promijeniti stil. Kratko ošišani francuski bob je 'drzak i chic'. Bob do razine ramena je bezvremenski i djeluje seksi jer usmjerava pogled na područje oko ključne kosti i dekoltea.

Bob do ramena zahvalan je za održavanje. Dovoljno je dug da ga zavežete u rep, a i jednostavan za stiliziranje. Ovisno o tipu kose koristite različite proizvode za oblik koji želite postići.

  • +7
Bob do ramena Izvor: Profimedia / Autor: Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia

Djevojke s gustom kosom i kovrčama mogu dodati težinu uljima ili balzamima za poboljšanje  teksture, a one s tankom kosom mogu unijeti dodatni volumen pri korijenu pomoću spreja za podizanje korijena. Svakako možete uložiti i u četke za oblikovanje kose s kojima možete dobiti efekt isfenirane kose kao da ste izašli od frizera.

Ako odaberete bob s oštrom, jasnom donjom linijom postić ćete da tanka kosa izgleda bujnije i sjajnije.

CATE BLANCHETT

Ne usudite se na dramatične rezove? Ova frizura ima nevjerojatno učinkovit 'anti-age' efekt

Pogledaj galeriju