in magazin

Mia Begović progovorila o propalim brakovima, ali i o neprežaljenoj sestri: 'Nedostaje mi do boli i natrag, uvijek je bila moja podrška'

16.04.2022 u 19:25

Bionic
Reading

Mia Begović gostovala je u rubrici In Magazina 'Sasvim opušteno', gdje je s Josipom Pavičić pričala o svome životu i brojnim privatnim detaljima

Josipu je na početku zanimala čije je bila mezimica, mamina ili tatina.

"Moj karakter nije baš bio karakter mezimice. Bila sam strašno nestašna, a kako sam kao mala imala alopeciju, onda su me još i šišali na kratko. Svi su naši prijatelji mislili da sam dečko", ispričala je Mia Begović te istaknula da joj to nije bilo teško. Rekla je i kako je za nju najviše razumijevanja u to vrijeme imala sestra Ena.

"Ona me uvijek nekako branila", otkrila je Mia te ispričala i je li se u tom periodu odrastanja svađala sa sestrom.

"Svađale smo se jer sam se ja uvijek htjela igrati sa starijima, s njezinom ekipom. Uvijek sam htjela biti s njom, a stalno sam im svima smetala. Jednom me malo gurnula slučajno te sam glavom udarila o zid, još uvijek imam tu dva šava", priča naša poznata glumica.

"Ena mi nedostaje do boli i natrag. Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo", rekla je.

Osvrnula se i na svoja dva braka te je otkrila koje je lekcije iz svega izvukla.

"U lekcijama sam jako dobra u poslu i u školi. A što se tiče privatnog života, tu mi nešto ne idu te lekcije. Zato što kad volim, ja se naprosto prepuštam i ne mislim da trebam biti pametnija poslije. Volim taj osjećaj ljubavi. Ja sam strastvena Dalmatinka u biti", ispričala je Josipi Pavičić.

Cijeli intervju pogledajte u videu.

  • +3
Mia Begović Izvor: Pixsell / Autor: Dejan Rakita/PIXSELL