lijepa gesta

Mia Begović zahvalila osoblju u bolnici: 'Vraćate moral na osnovne postavke ljudskosti'

12.11.2021 u 23:00

Bionic
Reading

Koronavirus je i dalje svuda glavna tema. Spominje se opterećenje zdravstvenog sustava kad je riječ o hospitalizacijama i da je stanje gore nego u vrhuncima ranijih valova. Glumačka diva imala je potrebu kroz svoju objavu na Facebooku pohvaliti zdravstvene radnike

'Osim što brinete o našem zdravlju, vraćate moral na osnovne postavke ljudskosti. Moj duboki naklon. Tijekom kontrolnog pregleda, zagubila sam novčanik, od panike i zahvalnosti', opisala je Mia Begović.

Uz to je gluica priložila i screenshot maila kojeg je dobila iz bolnice u kojem joj javljaju gdje da se javi oko preuzimanja novčanika. U mailu stoji: 'Poštovana, obavještavamo vas da je vas novčanik s dokumentima i novcem danas poslije podne u Klinici za tumore. Možete doći na glavnu portu'.

Glumačka diva ove godine obilježava 35. godišnjicu profesionalnog bavljenja glumom i 20. godišnjicu rada u Satiričkom kazalištu Kerempuh. Protekle godine najviše se bavila fakultetom i svojom monodramom 'Sve što sam prešutjela' koja joj je, izjavila je, promijenila život. U njoj je na satiričan, duhovit i dramatičan način progovorila o brojnim stvarima koje su je formirale kao osobu, ali i kao glumicu.

  • +3
Mia Begović Izvor: Pixsell / Autor: Dejan Rakita/PIXSELL