iskrena je

Mia Begović priznaje: 'Nekakva su ne lijepa vremena i imam potrebu povući se u svoju intimu'

31.03.2021 u 12:28

Bionic
Reading

Strah od zaraze, izolacija, prekid uobičajenog života, zabrinutost zbog financijskih problema - pandemija je za mnoge teško podnošljiva. Mia Begović dugo se nije oglašavala na društvenim mrežama, a sada je svojim pratiteljima otkrila kako se ona nosi sa svime

Već godinu dana svijet je zastrašujuće mali i bez zadovoljstva, svima nedostaju druženja i odlazak na kulturne ili sportske priredbe, mnogi pate zbog premalo kretanja ili zajedničkog života na skučenom prostoru. Naša glumačka diva nije od onih koja svoju svakodnevicu često dijeli na društvenim mrežama. Ipak, sada je odlučila svojim pratiteljima reći kako se osjeća.

'Nekakva su ne lijepa vremena i imam potrebu povući se u svoju intimu. Svima čestitam rođendane i suosjećam u boli. Na žalost, ova mogućnost komunikacije, me trenutno ozbiljno iscrpljuje. Previše ideologije bez ljudskosti i agresivnih traženja identiteta', poručila je u svojoj novoj objavi na Instagramu. Dobila je mnoštvo poruka podrške, a na jedan od savjeta da šetnje pomažu, Mia je komentara otkrila kako ona 'hoda kroz svoje knjige i polaganje ispita na doktoratu'.

Glumica se u listopadu na Facebooku osvrnula na nepovoljan položaj umjetnika u Hrvatskoj, koji se dodatno pogoršao zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa. Objavila je i sadržaj pisma koji je poslala Domagoju Rebiću, glavnom tajniku Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi. U prosincu se pojavila na premijeri predstave 'Na parove razbroj s' i plijenila poglede u maloj crnoj haljini.

  • +4
Mia Begović Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL