JAHTE NA FORMENTERI

Messi, Suarez i Marcelo na istoj su lokaciji, no paparazzi nisu snimali slavne nogometaše, već njihove atraktivne supruge

27.07.2020 u 19:14

Bionic
Reading

I dok njihov ljutiti protivnik s nogometnih terena, Luka Modrić, uživa u rodnom Zadru, nogometaši Barcelone Lionel Messi i Luis Suarez, ali i Modrićev suigrač i dobar prijatelj Marcelo, sa svojim obiteljima uživaju na luksuznim jahtama usidrenim kod španjolskog otoka Formentera

Najmanji i najjužniji otok arhipelaga Las Pitiusas, koji pripada arhipelagu Baleari, te se nalazi samo šest kilometara od popularne destinacije Ibiza, ovoga je ljeta hit destinacija za nogometaše španjolskih klubova. Čak trojica poznatih nogometaša povela su svoje obitelji upravo tamo, te su svi usidreni ispred otoka.

Marcelo s obitelji na jahti kod Formentere Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sam sa suprugom Clarisse Alves i sinovima Enzom i Liamom, Marcelo Vieira, dobar prijatelj i suigrač Luke Modrića iz Real Madrida, odlučio se za odmor na luksuznoj jahti, a ispred Formentere su ih usnimili paparazzi. Marcelo je pao u drugi plan kada je sa sunčališta na jahti ustala njegova supruga odjevena u minijaturni crni bikini, budući da se donji dio sastoji od tanga gaćica.

No, nije samo Clarisse Alves izazvala pozornost ispred Formentere. Paparazzi su s oduševljenjem dočekali da se ispred španjolskog otoka usidri jahta kojom plove prijatelji i suigrači Lionel Messi i Luis Suarez, znajući dobro da su s njima na jahte i članovi njihovih obitelji.

  • +11
Lionel Messi i Luis Suarez s obiteljima na Formenteri Izvor: Profimedia / Autor: SA / IMP Features / Profimedia

Atraktivne supruge nogometaša, Antonela Roccuzzo i Sofia Balbi, bile su 'na nišanu' paparazza, pokazujući top formu, unatoč tome što su obje rodile po troje djece.