VIDEO IZ PROŠLOSTI

U mnoštvu tweetova koje Donald Trump svakodnevno objavljuje, za oko nam je zapeo onaj koji se tiče Gorana Ivaniševića

27.07.2020 u 11:30

Bionic
Reading

Američki predsjednik dobro je poznat po svojim redovitim objavama na Twitteru, kojih nekada zna biti i po desetak dnevno, a iako je najaktivniji po pitanju politike i obračuna sa svojim neistomišljenicima, ponekad svojim objavama i iznenadi. Tako je bilo i ovoga puta kada je objavio video snimku meča našeg Gorana Ivaniševića iz davne 1997. godine

Njegov osobni rekord je 200 objava u jednom danu, a iako je većina što napiše na Twitteru vezana za politiku i obračune s njegovim neistomišljenicima, ovoga je puta Donald Trump iznenadio video snimkom nastalom još 1997., a ono zašto je Hrvatima taj twit zapeo za oko je da se radi o teniskom meču našeg Gorana Ivaniševića.

Naime, stranica Akki objavila je isječak finala u Queen's Clubu kojeg su 1997. igrali Goran Ivanišević i Mark Philippopussis, a koji je bio poseban po tome što je na kraju naš tenisač svoj reket predao u ruke sakupljačici lopti, koja je ostala u šoku zbog Goranovog preklinjanja da odigra umjesto njega.

Tada 14-godišnja Amy Kavanagh je nakon kraćeg oklijevanja ipak uzela reket u ruke i osvojila poen, nakon što je Philippoussis igrao, osim reketom, glavom i nogom. Taj trenutak nasmijao je sve, a Ivaniševićev potez svidio se i Trumpu koji je video podijelio i napisao kratko i jasno 'Lijepo!'.