OSTVAREN SAN FANOVA

'Melrose Place' ekipa se vraća: Stižu novi nastavci s dijelom originalne postave

12.04.2024 u 14:40

Bionic
Reading

Prošlo je tri desetljeća otkad je prikazana finalna epizoda kultne serije koja se uspješno prikazivala čak sedam sezona, a obilježile su je i česte izmjene glumačke postave. Neka imena mnogima su ostala u sjećanju pa je obožavatelje iznenadila vijest da se tri zvijezde koje su bile dio izvorne glumačke postave - vraćaju

Vijest o potencijalnoj seriji prvi je objavio Deadline. Novi 'Melrose Place' slijedio bi omiljene likove iz originalne serije, nastavljajući na to da se bivši susjedi i prijatelji ponovo ujedine kako bi odali počast jednom od svojih prijatelja koji iznenada umre.

Ponovni susret, potaknut će dotad neotkrivene traume, prisjećanje na zaboravljene romanse i otkriti tajne koje su trebale ostati u prošlosti. Likovi će proživjeti sukobe i drame, ali iz starije i zrelije perspektive. Među ostalim bi trebale glumiti Heather Locklear, Laura Leighton i Daphne Zuniga.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Thomas Calabro, Josie Bissett, Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith, Grant Show, Doug Savant, Vanessa Williams i Amy Locane bili su dio prve postave. Zuniga koja danas ima 61. godinu, pridružila se na polovici prve sezone kao Jo Reynolds u ulozi fotografkinje u bijegu od svog muža zlostavljača.

Locklear koja je glumila Amandu Woodward, nemilosrdnu i nemilosrdnu šeficu lika Thorne-Smitha, prvi put se pojavila u prvoj sezoni kao gostujuća uloga. Do 2. sezone postala je redovita, iako je ostala označena kao 'posebna gošća zvijezda' do kraja prikazivanja serije. U međuvremenu je medijske stupce punila svojim teškim životnim razdobljem. Godine 2019. je po treći put završila na odvikavanju od alkohola i droge. U svemu je imala podršku njezina kćer Ava Sambora, koju je dobila u braku s gitaristom Richiejem Samborom, nekadašnjim članom grupe Bon Jovi.

Laura Leighton je također u seriji počela kao gostujuća zvijezda u prve dvije sezone noćne sapunice prije nego što je 'unaprijeđena' u redovnu seriju u trećoj sezoni. Glumila je Sydney Andres, problematičnu mlađu sestru lika Bissetta.

Drugi glumci koji su tijekom godina postali poznata lica na Melrose Placeu su Marcia Cross, Lisa Rinna, Jack Wagner, Kelly Rutherford, Kristin Davis, Janet Carroll, Alyssa Milano, Rob Estes i Brooke Langton. Inače, ranije je bilo pokušaja da se serija vrati na male ekrane. 2009. je nastala serija u kojoj su su bili novi likovi, dvadesetgodišnjaci koji žive u poznatom kompleksu no nije bila ni približno uspješna kao originalna pa je ukinuta nakon samo jedne sezone.