HEATHER LOCKLEAR

Posrnula zvijezda 'Melrose Placea' vratila se na male ekrane i u šestom desetljeću zablistala u minici

15.10.2021 u 17:07

Bionic
Reading

Nakon četiri godine glumačke pauze, zvijezda serije 'Dinastija' i 'Melrose Place' ostvarila je ulogu u televizijskom filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story', a na njegovoj svečanoj premijeri u Los Angelesu očekivano je bila glavna zvijezda

Posljednjih godina punila je medijske stupce svojim problemima sa zakonom i mentalnim zdravljem, a danas 60- godišnja Heather Locklear uspjela je pronaći svjetlo na kraju tunela.

Smogla je snage i pristala na ulogu Kristine Carlson u svom novom filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story' a koji je doživio svoju svečanu premijeru u Los Angelesu.

  • +2
Heather Locklear Izvor: Profimedia / Autor: Kimberly White / Getty images / Profimedia

Kako je rekla, iako je isprva bila prestrašena zbog svega, nakon dugo promišljanja ipak je pristala vratiti se u glumački svijet i to ulogom u filmu koji nikada neće dospjeti u kinodvorane diljem svijeta, budući da je namijenjen za televiziju.

Na njegovoj svečanoj premijeri u Los Angelesu, Locklear se pojavila u zavodljivoj kombinaciji stvorenoj od bluze i minice sa uzorkom u duhu ludih 70-ih, a kojom je naglasila svoju skladnu figuru i mladolik izgled.