VRAĆA SE NAKON SVEGA

Povratak posrnule zvijezde: Heather Locklear o strahovima i povratku pred kamere

15.09.2021 u 14:55

Bionic
Reading

Svoju prvu ulogu nakon dugo vremena, u televizijskom filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story' imat će i zvijezda 90-ih, koju se i hrvatski gledatelji sjećaju po ulogama u 'Dinastiji', ali i 'Melrose Place', nakon čega joj je sve krenulo nizbrdo

Nakon svega što joj se posljednjih godina izdogađalo, 59-godišnja glumica i zvijezda tinejdžerske serije 90-ih 'Melrose Place', Heather Locklear, smogla je snage i pristala na ulogu Kristine Carlson u svom novom filmu 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story'.

Kako je rekla, iako je isprva bila prestrašena zbog svega, nakon dugo promišljanja ipak je pristala vratiti se u glumački svijet i to ulogom u filmu koji nikada neće dospjeti u kinodvorane diljem svijeta, budući da je namijenjen za televiziju.

'Najveći izazov mi je bio taj što sam bila prestrašena zbog svega', otkrila je Locklear dodajući kako joj je najteža scena, u kojoj saznaje da joj je suprug preminuo, snimana već drugog dana. Kako bi se što bolje pripremila za sve, našla se sa stvarnom Kristine Carlson, po kojoj je film i snimljen, i zatražila od nje savjet.

  • +6
Heather Locklear Izvor: Profimedia / Autor: Alpha / Zuma Press / Profimedia

Prihvatila je sve njezine naputke i na kraju snimila sve besprijekorno, iako je itekako strahovala kako će sve ispasti budući da godinama nije snimala, niti pamtila tekstove. No, kaže, sve je to kao voziti bicikl, jednostavno ne zaboravljaš.