NASTAVAK 'SUITSA'

Meghan Markle odbila ponudu koja je mogla promijeniti sve

09.02.2024 u 14:50

Bionic
Reading

Kada se otkrilo da je u pripremi reboot serije 'Suits', koja je i proslavila Meghan Markle, počelo se nagađati hoće li u njoj biti mjesta i za vojvotkinju od Sussexa

Iako su obožavatelji do posljednjeg trenutka držali prekrižene prste, nadajući se kako će u rebootu serije 'Suits' ponovno ugledati Meghan Markle, stiglo je i razočaranje. Unatoč tome što su scenaristi stvorili 'savršenu ulogu' za nju, Meghan Markle ponudu je odbila, a mnogi se pitaju krije li se razlog u tome što su tvorci serije odbili nju.

Naime, Meghan je na sve načine pokušavala u produkciju ubaciti svoju tvrtku Archewell, a kada joj to nije uspjelo, odustala je od svega.

Još se u siječnju vijest o spin-offu serije, pod nazivom 'Suits: LA', proširila svjetskim medijima, i raspametila sve koji su 'gutali' sve epizode. Vijest je stigla četiri godine nakon što je s emitiranjem završila orginalna serija, koja je proslavila Meghan Markle.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Izvori bliski produkciji potvrdili su za Daily Mail da supruga princa Harryja nema nikakve namjere vratiti se u seriju, unatoč tome što je lik koji je osmišljen napravljen upravo za nju.

42-godišnja Meghan Markle trenutno je fokusirana na djecu, ali i na posao iza kamere. Navodno je tvorcima serije nudila da bude izvršni producent i to kroz svoju producentsku tvrtku Archewell, no to joj nije uspjelo.