NIJE SE BUNIO

Princ Harry letio je 11 sati do uzglavlja bolesnog oca: Može li to išta promijeniti?

06.02.2024 u 15:10

Bionic
Reading

Dok je Meghan Markle ostala s djecom u poplavom pogođenom Montecitu, princ Harry sletio je na londonski aerodrom Heathrow. Ono čemu se svi nadaju je da bi ova situacija mogla pomoći da se zaliječi razdor stvoren u obitelji nakon njegovog napuštanja iste 2020. godine

Kako otkriva Daily Mail, čiji reporteri i fotografi već satima borave na londonskom aerodromu u nadi da će usnimiti Harryjev dolazak, u istom su i uspjeli.

Princ Harry u London je stigao sam i to redovnom linijom British Airwaysa iz Los Angelesa, a iako njegovo lice, barem za sada nitko nije usnimio, snimke dva zatamnjena SUV-a kako napuštaju u brzini aerodrom dala su naslutiti kako u jednom od njih sjedi upravo vojvoda od Sussexa.

Harry je u London stigao sam, ostavivši u poplavom pogođenom Montecitu Meghan i njihovo dvoje djece, Archieja i Lilibet.

Kada ga je otac nazvao i osobno mu priopćio da mu je dijagnosticiran karcinom, Harry je sve nesporazume i svađe ostavio po strani i brzinski se spakirao, kupio kartu za redovan let i proveo idućih 11 sati sam u avionu.

To mu je bilo i više nego dovoljno da sam sa sobom razriješi sve nesporazume i nedoumice, pa ne čudi da se Britanci nadaju kako će ovo, koliko god svima bilo teško, biti idealna prilika da se zacijele pokidani odnosi.

Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pretpostavlja se kako kralj Charles, nakon prvog tretmana, odmara u Clarence Houseu, gdje su ga jutros već posjetili njegova nećakinja, princeza Beatrice sa suprugom Edoardom Mapellijem Mozzijem.