ISKRENA ISPOVIJEST

Meghan Markle: 'Ne želim provesti više ni minutu s onima koji lažu i manipuliraju'

20.08.2018 u 12:58

Bionic
Reading

Danas je u sretnom braku s princem Harryjem, no nije uvijek imala takvu sreću u ljubavi. Prije pet godina Meghan je prošla kroz razvod od prvog supruga, scenarista Trevora Engelsona, a evo koju je poruku tada poslala svima koji se nađu u istom problemu

U svom lifestyle blogu, u kojem je godinama obožavateljima dijelila razne savjete, Meghan Markle se 2013. godine, netom nakon razvoda od prvog supruga Trevora Engelsona, dotakla i ljubavnih boli.

Naime, Meghan i Trevor nakon sedam godina veze, 2011., odlučili su se vjenčati na Jamajci. U braku su proveli tri godine, a rastali su se kada su nastupili nerješivi problemi. Iako Markle nikada nije ulazila u detalje i razloge svog razvoda, neke poruke koje je poslala nakon bolnog procesa upućuju na to da je u tom ljubavnom odnosu bila jako nesretna.

  • +17
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nemam više strpljenja za određene stvari. Ne zato što sam postala arogantna, već zato što sam došla do točke u svom životu u kojoj više ne želim trošiti vrijeme na one koji me ne poštuju i svjesno povrijede. Nemam strpljenja za cinizam, žestoke kritike i vrijeđanja bilo kakve prirode. Izgubila sam volju voljeti one koji ne vole mene i smiješiti se onima koji se ne mogu osmjehnuti meni. Ne želim provesti više ni minutu s onima koji lažu i manipuliraju. Ne toleriram pretvaranje, licemjerje, nepoštivanje i tračanje', pisala je u jednom od svojih postova današnja vojvotkinja.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otvoreno je dala do znanja da je bila povrijeđena i kako neće ponovno dozvoliti da joj itko naudi.

'Mrzim sukobe i konflikte. Vjerujem u svijet suprotnosti i zato izbjegavam ljude zatvorenih i nefleksibilnih osobnosti. U prijateljstvu ne volim nedostatak lojalnosti, a ne slažem se s onima koji ne znaju dati kompliment ili ohrabriti. Isto tako, imam problema s prihvaćanjem onih ljudi koji ne vole životinje, a iznad svega toga nemam strpljenja za nekoga tko ne zaslužuje moje strpljenje', zaključila je 37-godišnjakinja u svojoj ispovijesti.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tri godine nakon razvoda od scenarista Trevora bivša glumica upoznala je ljubav svog života, princa Harryja, zbog kojeg je žrtvovala neke od najvažnijih stvari. Odselila se iz rodne države te je zauvijek napustila karijeru koju je godinama gradila. Izgleda kako je Meghan Markle pronašla nekog vrijednog njezina strpljenja.

Oni prema kojima više nema strpljenja su njezin otac, polusestra i polubrat, s kojima je nakon brojnih medijskih ispada i izdaja koje je od njih doživjela prekinula svaki kontakt. Njezin otac Thomas Markle izjavio je nedavno kako je Meghan promijenila broj mobitela te mu se otada nije javila.