PROREKLA BUDUĆNOST

Meghan Markle još prije četiri godine maštala je o tome da postane princeza

14.08.2018 u 13:52

Bionic
Reading

Supruga princa Harryja, vojvotkinja Meghan Markle koja je prije tri mjeseca i službeno postala dio najprestižnije kraljevske obitelji u svijetu, prije samo četiri godine javno je pisala kako mašta o tome da postane princeza

Bivša američka glumica, danas vojvotkinja Meghan Markle prije no što se udala za britanskog princa Harryja, u slobodno je vrijeme pisala lifestyle blog. Tamo je rado razmjenjivala s ostatkom svijeta svoje modne savjete, razmišljanja o karijeri, putovanjima, gastronomiji, politici, humanitarnom radu.

No Meghan se, kako pišu strani mediji, prije četiri godine dotakla i jedne teme koja ju danas vrlo dobro opisuje. Markle je pisala o princezama, odnosno u rubrici Influenceri je pričala s raznim ljudima koji je inspiriraju, a u srpnju 2014. na red je došla libijska princeza Alia Al-Senussi.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom razgovora, današnja vojvotkinja od Sussexa spomenula je kako je kao mala, poput većine djevojčica, maštala o tome da jednoga dana postane princeza.

‘Sve djevojčice maštaju da postanu princeze. Ja sam primjerice oduvijek željela biti poput She-Re, princeze s moćima’, napisala je između ostalog 37-godišnja Meghan.

  • +5
Meghan Markle na polo natjecanju Sentebale Polo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

She-Ra je inače animirani lik iz crtića čija je uloga bila jačanje ženske snage, sukladno animiranim filmovima koji su isto činili s muškim likovima.

Poznata kao velika feministica koja se prije ulaska u kraljevsku obitelj borila za pitanja ženskih prava, ne čudi da je kao mala pratila likove koji su je nadahnuli na takve stavove.

No nije to sve, poznata Amerikanka u istom se razgovoru dotakla i današnje šogorice Kate Middleton, za koju tada nije ni slutila da će jednom postati dio njezine obitelj.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

‘Ne maštaju samo male djevojčice. I odrasle žene se vole vraćati u djetinjstvo i prisjetiti se želja koje su tada imale. Pogledajte samo pompu oko kraljevskih vjenčanja i životu princeze Kate o kojoj ne prestaju pisati i razglabati.’

Bile su to riječi Meghan Markle samo dvije godine prije no što je upoznala čovjeka svog života. Na ljeto 2016. otišla je na spoj na slijepo s princom Harryjem, koji je namjestila zajednička prijateljica. Dogodila im se ljubav, pa su u studenom 2017. Objavili kraljevske zaruke u Londonu gdje se Meghan preselila iz Toronta gdje je glumila u odvjetničkoj seriji ‘Suits’.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U svibnju ove godine par je organizirao glamurozno vjenčanje u dvorcu Windsor na kojem su ugostili 2600 ljudi i tada postali vojvode od Sussexa.