NOVI POČETAK

Majka Meghan Markle zbog kćeri odlučila napustiti Ameriku

12.08.2018 u 17:40

Bionic
Reading

Majka bivše američke glumice, a danas vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle prema medijskim napisima uskoro bi se mogla preseliti u Britaniju

Kako tvrde izvori bliski Doriji Ragland, 61- godišnja socijalna radnica po struci itekako je uzbuđena činjenicom da će uskoro postati susjeda kćeri i zetu, britanskom princu Harryju, a u Veliku Britaniju planira se doseliti idućeg mjeseca uoči 62. rođendana.

  • +5
Doria Ragland Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Doria je prema napisima britanskih medija duboko impresionirana kraljevskom obitelji, osobito kraljicom s kojom se imala priliku družiti tijekom i nakon kćerina vjenčanja.

U odnosu na bivšeg supruga, Meghanina oca Thomasa Marklea i širu rodbinu koja je pokušala zaraditi na Meghan davanjem ekskluzivnih intervjua tabloidima, Doria nikada nije javno progovorila o kćerinom kraljevskom putu.

  • +6
Meghan Markle i Doria Ragland stižu pred hotel Cliveden House Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghanin otac nedavno je priznao kako je lagao princu Harryju kada ga je upitao je li sam dogovorio posjet paparazza uoči vjenčanja kada je uhvaćen u isprobavanju svadbenog odijela.

Medijske stupce u svibnju, 74- godišnji Thomas Markle punio je kada je kćer odbio voditi do oltara uslijed srčanog udara. Njegova nagla odluka o otkazivanju dolaska uslijedila je dan nakon što je uhvaćen u poziranju paparazzima.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Doria Ragland po zanimanju je socijalna radnica, godinama je radila u centru za mentalno zdravlje Didi Hirsch smještenom u Culver Cityju u Kaliforniji, a uoči kćerina vjenčanja odlučila je dati otkaz.

'Doria je spremna za selidbu u London. Sa sigurnošću znam da jedva čeka živjeti u blizini kćeri s kojom je jako bliska. Osim toga, zavoljela je Englesku što mi je i sama rekla te vjeruje kako bi u njoj mogla živjeti sretno', izjavio je za britanske medije izvor blizak Ragland.

  • +6
Doria Ragland Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia