SIMBOLIKA DRAGOG KAMENJA

Meghan Markle je termin poroda kraljevske bebe možda već otkrila

26.10.2018 u 18:53

Bionic
Reading

Otkako je prošloga tjedna priopćeno da princ Harry i Meghan Markle očekuju bebu, nema sumnje da je kraljevski par neprestano pod povećalom, ne bi li se doznao koji detalj više. Dok javnost sd nestrpljenjem očekuje vijest o terminu dolaska kraljevske bebe, pojavila su se nagađanja da je Meghan to nedavno već otkrila

U prošlu subotu su princ Harry i Meghan Markle bili na otvorenju Invictus Games, za koje su prigodno odijenuli crne košulje s logom te sportske manifestacije.

Možda baš zbog tih crnih košulja modni stručnjaci nisu obraćali previše pažnje na kraljevski par, pa im je promaknuo odabir prstenja koje je nosila Meghan.

Vojvotkinja od Sussexa nosila je tom prigodom tri prstena kanadske marke Ecksand s različitim bojama kamenja, pa su neki pomislili da bi u tome moglo biti neke simbolike.

Kraljevska blogerica @DuchyOfSuccess otkrila je da bi kamenje u prstenju Meghan Markle moglo simbolizirati mjesec u kojem će stići njihova prinova.

'Vjerujem da je Meghan posložila prestenje s kamenjem koje predstavlja njihove mjesece rođenja. Prema tome, beba od Sussexa je travanjska beba', napisala je na Twitteru.

Kako pojašnjava časopis People, noseći nanizano prstenje montrealskog zlatara od smaragda, safira i markiznog dijamanta, Meghan je prstenom od dijamanta ukazala da bi beba trebala stići u travnju, jer dijamant predstavlja rođenje u travnju.

Odabirom smaragdnog kamena, Meghan vjerojatno simbolizira peridot, 'večernji smaragd' koji je njezin rođendanski dragi kamen za kolovoz. NO, smaragd može predstavljati i svibanj, mjesec u kojemu će kraljevski par slaviti godišnjicu braka.

Princa Harryja, koji je rođen u rujnu, na Meghaninom prstu predstavlja plavi safir.

  • +2
Meghan Markle prstenjem otkrila termin poroda Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia