ZNAK POŠTOVANJA

Ovo je razlog zbog kojeg Meghan Markle hoda uvijek nekoliko koraka iza princa Harryja

29.10.2018 u 09:52

Bionic
Reading

Kada je riječ o iskazivanju ljubavi i nježnosti u javnosti, Meghan Markle i princ Harry dali su jasno do znanja da se od toga nikada neće ustručavati, no, stručnjacima, koji pomno prate svaki njihov korak, niti ovoga puta nije promaknuo jedan detalj

Kako je vidljivo na gotovo svim fotografijama, princ Harry uvijek je neznatno ispred svoj supruge Meghan Markle, držali se za ruke ili ne, a to je, kažu stručnjaci, njezin način da iskaže poštovanje prema monarhiji.

'To je standardna praksa za članove britanske kraljevske obitelji da izravni potomci monarha stoje ili hodaju barem nekoliko koraka ispred osobe koja je udajom ili ženidbom ušla u obitelj. Iako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa trenutno na svoj način pokazuju poštovanje prema monarhiji, neformalnim putem, to ne znači da Meghan nije shvatila da osobi 'plave krvi' mora iskazati poštovanje', otkrio je stručnjak za kraljevsku obitelj i pravila, William Hanson.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

No, ne hoda samo Meghan iza princa, isto primjenjuje i Kate Middleton, ali i princ Philip koji uvijek hoda iza svoje supruge, kraljice Elizabete II.