NOVE AVANTURE

Male nezgode na putu: Evo što je Meghan i Harryja dočekalo na Fidžiju

23.10.2018 u 09:55

Bionic
Reading

Vojvode od Sussexa u utorak ujutro napustili su Australiju i odletjeli na Fidži. Još jedan senzacionalan stajling i nježnosti između bračnog para zasjenila je mala nezgoda na otočnom aerodromu

U sklopu svoje prve međunarodne turneje princ Harry i Meghan Markle stigli su na otok Fidži, na kojem će provesti naredna tri dana. Već pri samom dolasku u ovu otočnu državu britanski kraljevski par susreo se s nezgodama, na sreću brzo riješenima.

Prvo što ih je dočekalo na izlasku iz zrakoplova je vjetrovito i kišno vrijeme, a uvertira je to za kišnu sezonu ovog tropskog raja, koja traje od studenog do travnja svake godine. Zbog vremenskih nepogoda protokol je nakratko otišao u krivom smjeru, crveni tepih se neposlušno dizao u zrak, a kišobrani nisu baš najbolje služili okupljenima.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim toga, vjetar je radio probleme vojvotkinji Meghan Markle u elegantnoj bijeloj haljini australskog brenda Zimmerman s odgovarajućim šeširićem. Raspuštena crna kosa bila je neukrotiva pa je lijepa trudnica vodila bitku i s frizurom.

Unatoč početnim problemima, vojvode od Sussexa doživjeli su lijepu dobrodošlicu domaćina i krenuli po protokolu obilaziti otok.