PRIVATNI ODMOR

Meghan Markle i princ Harry partijali do zore u Amsterdamu

28.09.2018 u 11:58

Bionic
Reading

Novopečeni vojvode od Sussexa uzeli su proteklog vikenda kratak odmor od kraljevskih obveza i odletjeli na dvodnevni odmor u Amsterdam gdje su se ludo zabavili s nekim od najpoznatijih svjetskih biznismena, celebrityja i milijardera

U moru kraljevskih obveza koje su ih zadesile proteklih mjeseci, Meghan Markle i princ Harry pronašli su malo vremena za privatni odmor. Kako pišu britanski mediji, kraljevski par otišao je na dvodnevni odmor u Amsterdam i tamo se ludo proveo.

Supružnici su odabrali baš glavni grad Nizozemske zbog poziva na otvorenje luksuznog lanca hotela Soho House, koji su navodno omiljeno odredište Meghan Markle.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle u posjetu teško bolesnoj djeci Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: LTA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Bivša američka glumica bila je već na nekoliko lokacija ovog skupocjenog odmarališta po svijetu, a prije tri godine sudjelovala je na otvorenju Soho Housea u Istanbulu. Između ostalog u svibnju ove godine u londonskoj inačici istog prostora organizirala je djevojačku zabavu za najbliže prijateljice.

Poznati lanac hotela vole i brojni poznati milijarderi kojima ovo mjesto pruža apsolutnu privatnost i udobnost. Zbog toga su se princ i Meghan ovdje i upoznali. Spoj na slijepo koji im je dogovorila zajednička prijateljica, odvio se upravo u Londonu u restoranu Soho Housea.

Prema saznanjima bliskih izvora, u Amsterdamu je bilo jako veselo. Okupila se svjetska elita, a na zabavi je bio i Nick Jones, vlasnik franšize.

'Par je stigao u petak popodne i otišao u nedjelju. Prisustvovali su na dvije privatne zabave. Bila je to grupa ljudi koju Meghan već poznaje od prije, a princ Harry ih je sada upoznao. Družili su se sa svima, a Harry se nije odvajao od nje. Izgledali su jako zaljubljeno', prepričao je jedan od sudionika, a onda dodao: 'Sjedili su jedno do drugoga cijelu noć, na čelu stola odmah pored Nicka Jonesa. Kako je večer prolazila ostatak gostiju se polako opustio i dolazio do njih. Meghan se prema svima ponašala izuzetno lijepo. Bilo je tu i mnogo pića, prava zabava.'

Prema saznanjima, par je zabavu napustio mnogo ranije nego ostatak društva koji su se zadržali do pet ujutro. Osim zabave na brodu koji je plovio kanalima Amsterdama, Harry i Meghan gostovali su na još jednom zabavi u samoj Soho House rezidenciji.

Jedna od konobarica na tom događaju prepričala je kako je sve izgledalo, kazavši da su se princ i vojvotkinja ponašali izuzetno pristupačno i prijateljski i da su naručili jelo s regularnog menija bez posebnih zahtjeva.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia