MALE TAJNE

Otkriveno kako je Meghan Markle izravnala svoju teško ukrotivu kosu

27.09.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Do sada smo je navikli gledati s valovima, neurednim uvojcima ili prepoznatljivim niskim punđicama. Meghan Markle u rijetkim prilikama, a jedna od takvih bilo je sportsko događanje u Londonu u ponedjeljak navečer, ima i ravno isfeniranu kosu

Osim što je ponovno iznenadila svojim stajlingom i prekršila jedno od najuvrježenijih modnih pravila, spojivši crnu i tamnoplavu boju, vojvotkinja Meghan Markle uspjela je šokirati i frizurom.

Prirodno kovrčava Meghan ovoga se puta pokazala sa savršeno ravno ispeglanom kosom, što do sada baš i nismo viđali na njoj.

Vojvotkinja od Sussexa uglavnom se u javnosti mogla vidjeti s blago uvijenim valovima koji joj savršeno pristaju, a sličnu je frizuru imala i tijekom angažmana u seriji 'Suits'. Nešto urednije i ženstvenije frizure počela je nositi otkako je ušla u britansku kraljevsku obitelj. Tada je zbog potrebe nošenja šešira frizure prilagođavala angažmanima, pa je nerijetko svoju bujnu crnu kosu vezala u niske punđe.

  • +29
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strani mediji zato su se brzo raspisali o tome kako je lijepa 37-godišnjakinja ukrotila svoje kovrče i postigla svilenkasto glatku frizuru.

Budući da je kći Afroamerikanke Dorije Ragland, Meghan je naslijedila prirodno kovrčavu kosu koja se teško raščešljava i oblikuje, pa je zbog toga već u mladim danima krenula na razne tretmane ravnanja.

  • +22
Meghan Markle kao djevojčica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Otkako je u Londonu, Meghan me posjetila dva puta zbog tretmana keratinom. To je sjajan oblik njege prirodno kovrčave kose kakvu ima Meghan. Nakon tretmana kosa ostaje meka i mnogo je lakše rukovati njome. Njezina kosa je divna i vidi se da vojvotkinja vodi brigu o njoj', otkriva Theonie Kakoulli, poznata britanska frizerka.

Jedan tretman ravnanja kose keratinom stoji 350 funti (oko 3000 kuna) te njegova primjena traje od dva do četiri sata. Učinak treba ponavljati svakih nekoliko mjeseci kako se kovrče ne bi vratile.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia