VELIKO NE!

Novi kiks u javnosti: Ono što kraljevska obitelj nikada neće učiniti, Meghan Markle je napravila

26.09.2018 u 14:07

Bionic
Reading

Za članove kraljevske obitelji, koji su od rođenja učili mnogobrojna pravila, kršenje istih gotovo je nemoguće, no kada ste pridošlica u obitelji i tek četiri mjeseca obnašate dužnost supruge jednog princa, onda vam se pogreške događaju

Možda je vojvotkinja od Sussexa, no Meghan Markle nije tipična pripadnica kraljevske obitelji, odnosno još se uvijek prilagođava na novonastalu situaciju. Tako je jučer, tijekom njezinog prvog samostalnog pojavljivanja na otvorenju izložbe 'Oceania' na Kraljevskoj umjetničkoj akademiji u Londonu, napravila popriličan gaf kada je izlazila iz automobila.

Naime, nakon što je stigla, izašla i rukovala se s domaćinom, Meghan je, baš kao i bilo tko drugi, zatvorila vrata automobila i krenula unutra. No to ne bi napravio neki drugi član kraljevske obitelji jer im to ne priliči.

'Ovo je prvi put da sam vidio princezu na događanju koja sama zatvara vrata...', napisao je jedan korisnik Twittera, a snimka je odmah postala viralna.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No za Meghan to nije prvi put niti išta novo. Vrata automobila zatvorila je i prošlog tjedna, kada je s majkom Doriom Ragland stigla u Kensingtonsku palaču na predstavljanje kuharice 'Together: Our Community Cookbook', no čini se kako joj taj čin zamjeraju stručnjaci za kraljevska pravila.