OBITELJSKO OKUPLJANJE

Meghan Markle i Kate Middleton pale u drugi plan: Svu pozornost ukrala su djeca, maleni Archie i preslatki princ Louis

11.07.2019 u 10:04

Bionic
Reading

Zbog dobrotvorne polo utakmice, u kojoj su sudjelovali prinčevi William i Harry, u Surrey su stigli i njihovi najvjerniji navijači - supruge Kate Middleton i Meghan Markle, kao i djeca, koja su se bezbrižno igrala po livadi. Inače, ovo je bilo prvo pojavljivanje šogorica u javnosti, a da ono nije po službenom protokolu

Britanska javnost još uvijek ne može oprostiti vojvotkinji od Sussexa njezino ponašanje i razmaženost prilikom dolaska na Wimbledon, gdje je gledala teniski meč svoje prijateljice Serene Williams. Zbog bizarnih zahtjeva, koji su uključivali zabranu fotografiranja u njezinom smjeru, kao i to da tribine uokolo nje ostanu prazne, već je danima glavna tema u medijima, a malo je situaciju popravilo njezino jučerašnje pojavljivanje u Surrayju.

  • +24
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamo je stigla kako bi zdušno navijala za svog supruga, princa Harryja, zajedno s njihovim tromjesečnim sinčićem Archijem. Odjevena u maslinastozelenu haljinu s potpisom Lise Marie Fernandez, čija je cijena 4,5 tisuća kuna, u naručju je držala malenog Archija. Fotografije su se ubrzo raširile po Internetu, a ono što je velika većina ljudi primjetila njezino je nespretno držanje djeteta.

Osim tročlane obitelji vojvode i vojvotkinje od Sussexa, u Surray su stigli i Kate Middleton s troje djece - prinčevima Louisom i Georgeom te princezom Charlotte, i oni kao najveća potpora ocu i suprugu, princu Williamu. Upravo njihovi nasljednici izazvali su najveću pozornost.

Osim što su bezbrižno trčkarali uokolo, virili iz gepeka automobila, smijali se i ludirali, najviše simpatija dobio je jednogodišnji princ Louis koji je nedavno prohodao, pa je Kate Middleton, odjevena u haljinu L.K.Bennett i Castaner špagerice, većinu vremena provela trčkarajući za njim.

Scena koju su fotografi ovjekovječili, a u kojoj maleni Louis uzima njezine sunčane naočale i stavlja ih na svoje oči, te pokazuje jezik u smjeru Meghan Markle i malenog Archija, nasmijala je i oduševila sve.