UVIJEK DOTJERANA

Stajling za čistu peticu: Španjolska kraljica osvanula u neodoljivoj kreaciji sve traženijeg brenda

26.07.2019 u 14:37

Bionic
Reading

Već je dobro poznato kako najbolje odjevene dame s kraljevskih dvora, Kate Middleton i Meghan Markle imaju itekako ozbiljnu konkurenciju bivšoj novinarki, lijepoj španjolskoj kraljici Letiziji

Kraljica Letizia ponovno je opravdala svoj status modne kraljice u šarmantnoj ljetnoj haljini hvaljenog pariškog brenda Maje koji obožavaju mnoge poznate zaljubljenice u modu poput Pippe Middleton, Anne Kendrick, Belle Hadid, Melanije Trump, Alessandre Ambrosio, Lily Aldridge ili Alicije Vikander.

Radi se o sestrinskom brendu pariškog Sandra koji je osnovala Judith Milgrom, mlađa sestra osnivačice Sandra Evelyne Chétrite, a koji je cjenovno smješten između skupocjene odjeće s potpisom poznatih dizajnera i high street brendova poput Manga ili Zare.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Visoka i vitka brineta izazvala je pravu senzaciju na druženju s mladim polaznicima međunarodne glazbene škole u Oveideu gdje je bila u središtu pozornosti u upečatljivoj kreaciji.

Lepršava ljetna haljina smaragdnozelene nijanse asimetričnog kroja bila je pun pogodak za 46-godišnju Španjolku koju modni kritičari slave zbog nepogrješivog osjećaja za modu.

Ovaj fantastični stajling lijepa kraljica je zaokružila modernim nude sandalama otvorenih peta s potpisom proslavljene dizajnerice Caroline Herrere koje su ove sezone veliki hit.

  • +10
Kraljica Letizia u Zarinoj haljini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mladenački long bob, zelene naušnice brenda Coolook i efektni prsten s potpisom Karen Hallam odlično su se uklopili u ovaj, do posljednjih detalja osmišljen outfit jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.