glazbenik otkrio

Massimo Savić o supruzi Eni: 'Prije nje sam bio idiot'

Massimo

Massimo

Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Osim blistave karijere, jedan od naših ponajboljih i najpopularnijih pjevača iznimno je ponosan na sklad u svojoj obitelji kao i na dugovječan i sretan brak sa suprugom Eni o kojoj nerijetko priča u svojim intervjuima. Ovoga puta među ostalim je ispričao što je sve naučio od nje i kako je prije živio te zašto imaju zajednički mail

'Kada me pitaju koji je recept za uspjeh, kažem da se radi o iskrenosti, o neskrivanju i nemanju nekih drugih telefona sa strane. Supruga i ja imamo zajednički mail. Vrlo često zbog obaveza ne stignem sve pogledati pa mi supruga pročita što je stiglo. Ja bilo kojem novinaru mogu dati svoj kompjuter da pogleda što ima u njemu. Osim fotografija, pjesama i profesionalnih pisama, nema ničeg drugog. Nema ničeg kompromitirajućeg jer ja tako ne živim', izjavio je Massimo za Blic.

Ističe kako je odavno uredio svoj život. 'Nekada sam bio netko tko je račune gužvao i bacao. Plaćao sam struju kada bi me isključili. Onda sam shvatio da strašno puno gubim. Dijete je bilo malo, ali sam znao da će uskoro sve to početi pamtiti. Supruga i ja smo sjeli i dogovorili se da od tada pa nadalje sve što stigne odmah zajednički rješavamo. Tako da smo već jako dugo u jednom mirnom životu i to mi izuzetno godi', otkrio je.

  • +4
  • +1

Massimo

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Massimo ističe da je Eni doktor veterinarske medicine i da je jako puno u životu naučio od nje.

'Prije nje sam stvarno bio idiot. Ona je bila ta koja mi je rekla da određene knjige moram pročitati. Iz primjera njene obitelji, jer moja je bila disfunkcionalna, shvatio sam kako se ponaša glava obitelji. Ako hoćete da su vam djeca dobro i da rastu bez kompleksa, morate biti otvoreni s njima. Prvo što smo htjeli da postići kod naše kćeri Mirne je da se nama prvo obrati kada bude u bilo kakvom problemu. Nema skrivanja ničega od nas. Ona će uskoro magistrirati, pa doktorirati u Americi političke znanosti i novinarstvo. Mislim da će se baviti ozbiljnim istraživačkim novinarstvom i pisat će knjige', kazao je pjevač. koji je ponosan što je njegova mezimica naslijedila talent za pjevanje od njega.

Massimo i supruga Eni

Massimo i supruga Eni

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

'Koliko god je glazbeno nadarena, ipak nam se najviše sviđa kako piše. Inače, jasno je da ljudi u nekom trenutku za mene kažu: 'Ovaj čovjek nikoga ne dira. Radi svoj posao, živi svoj život, ima vrlo uspješnu kćer i u braku je sa ženom koja apsolutno stoji iza njega. Jedan od rijetkih sa strahovito stabilnim brakom'. Mnoge sam prijatelje zeznuo tako što sam ženi poklonio dijamantni prsten za 25 godina braka. Svi su se strašno ljutili i govorili: 'Shvaćaš li što si napravio? Sad ćemo svi morati napraviti takvo nešto'. Ja sam obiteljski čovjek koji u obitelji crpi energiju da bi izdržao ono što radi', otkrio je Massimo.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!