uživaju skupa

Kakav muškarac! Nina Violić pokazala djelić ljubavne idile s Filipom Šovagovićem

03.02.2021 u 14:00

Bionic
Reading

Javnost je za vezu glumice i njezinog kolege glumca i redatelja doznala u siječnju 2019., tri mjeseca nakon što su Nina Violić i on postali par. Najprije su bili dugogodišnji prijatelji, a spojila ih je ljubav prema glumi i drugim zajedničkim interesima. Ne skrivaju da su sretni i zaljubljeni te da se ne odvajaju jedno od drugoga

Nina Violić je na svom Instagram profilu pokazala dijelić njihove idile što je oduševilo mnoge. U videu kojeg je snimila vidi se kako Filip Šovagović s puno strpljenja, ljubavi poput pravog znalca svojoj dragoj šiva gumb na njezinoj ružičastoj bundici u kojoj je viđamo tijekom ove zime. 'Evo ljubavi, gotovo ti je, možeš ići na priredbu', poručio joj je na kraju obavljenog posla glumac i redatelj.

'Ma kako mu dobro ide', 'Koji ste vi kraljevi', 'Može u moj sektor', komentirali su glumičini pratitelji ni prijatelji. Već su se prije pred svojim kolegama i fotoobjektivima grlili i ljubili, a sada bez problema objavljuju crtice iz zajedničkog života.

'Bili smo se dogovorili da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i na taj način smo se sačuvali dvije godine, onda me je zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave 'Zagreb 2020' dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu', nedavno je Nina Violić izjavila za Večernji list.

Podsjetimo, Nina i Filip imaju djecu iz prijašnjih veza. Glumica iz braka s kolegom Tvrtkom Jurićem ima 17-godišnju kćer Rozu, a Filip je otac 25-godišnje studentice Klare koju je dobio s liječnicom Ružom Grizelj.

  • +3
Nina Violić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX