NIJE IM OSTALA DUŽNA

Martina Tomčić oštro o komentarima na društvenim mrežama: 'Hrvati su u velikom broju vrhunski plesači, koreografi, voditelji'

07.03.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Novu sezonu popularne plesne emisije pratila je i, kako je neki nazivaju, najstroža članica žirija 'Supertalenta', Martina Tomčić. Osim što je navela svoje favorite, Tomčić se osvrnula na gledatelje koji su užarili društvene mreže svojim komentarima o showu

Članica žirija prošle sezone 'Supertalenta', Martina Tomčić pratila je prvu epizodu showa 'Ples sa zvijezdama', a na svom Instagramu komentirala je kritike gledatelja i njihove komentare na nastupe i cijeli show.

Martina je prvo otkrila da su njezini favoriti Marko Petrić i Gabrijela Pilić kojima je čestitala na dobrom nastupu. Nakon toga se osvrnula i na gledatelje kazavši: ‘Gledam 'Ples sa zvijezdama', a u pauzama bacim pogled na društvene mreže. Zaključujem da su Hrvati u velikom broju vrhunski plesači, koreografi, voditelji, kostimografi. Ma za poželjeti! I ne, nisam izgubila svoju kritičnost!’, napisala je Tomčić.

Opernoj pjevačici očito nije 'sjelo' što mnogi gledatelji prilikom komentiranja nastupa drugih ljudi smatraju sebe stručnima za to, iako nemaju iskustva u istim područjima.

Inače, Martina Tomčić ima vlastitu školu pjevanja u kojoj glazbenike, ali i one koji to tek žele postati podučava tehnikama pjevanja. Osim toga mnogi je smatraju vrlo strogom, a sve zbog svojih komentara s mjesta žirija u 'Supertalentu'.