HITNO U BOLNICU

Nezgoda u 'Plesu sa zvijezdama': Bojana Gregorić slomila nos svom partneru Gordanu

07.03.2022 u 12:07

Bionic
Reading

Gledatelji su vjerojatno u emisiji uživo 'Ples sa zvijezdama' primijetili da plesni partner Bojane Gregorić ima zavoj na nosu, a što se točno dogodilo, dvojac je otkrio nakon što su oduševili na podiju

Glumica i bivša balerina Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš u prvoj emisiji ‘Plesa sa zvijezdama’ uživo plesali su quickstep. Svojom su izvedbom su oduševili i gledatelje i žiri, ali nakon nje otkrili su da pripreme nisu prošle tako glatko kao sam nastup.

Naime tijekom jedne od brojnih proba koje natjecatelji imaju prije finalnog nastupa uživo Bojana je svom plesnom partneru i učitelju slomila nos.

‘Uvježbavao me jednu vrtnju, razgovarao je s laktom. Govorio je - brže, brže, a onda je nakon zadnjeg okreta rekao da je bio odličan, ali sad moramo u bolnicu’, otkrila je Gregorić Vejzović pred kamerama.

https://www.youtube.com/watch?v=IsWvFwObTeg
Izvor: Društvene mreže / Autor: Nova TV

Gordan se nadovezao rekavši da mu je pukla kost u nosu, ali istaknuo da ima puno gorih stvari koje su se na probi mogle dogoditi. Bez obzira na sve, talentirani plesač ponosan je na svoju učenicu.

‘Hvala do neba i nazad za veselje i strpljenje. Hvala Novoj TV na ovom predivnom druženju, nek' potraje’, napisala je osim toga Bojana na Instagramu i upitala obožavatelje jesu li zadovoljni njezinim nastupom. U komentarima su joj se obratili samo s pohvalama. ‘Rasturila si’, ‘Najljepša, najelegantnija’, Najbolji ste. Do pobjede!’, ‘Carice, pa ti doslovno bacaš sve na koljena’, neki su od komentara.