REAKCIJE NA SVE STRANE

Martina Tomčić oglasila se o strašnom događaju u Beogradu: 'I mi smo krivi...'

03.05.2023 u 21:13

Bionic
Reading

Masakr koji se rano jutros dogodio u osnovnoj školi u beogradskom naselju Vračar potresao je Srbiju i ostatak regije, a reakcije još uvijek pristižu

Osim Nikoline Pišek, Tončice Čeljuske i Severine, oglasila se i Martina Tomčić jasno je dala do znanja što misli o tragičnom događaju koji se ne pamti.

Naša poznata operna pjevačica na svom je Instagram Storyju poručila upozorila kako svi snose krivnju.

'Dotakli smo dno dna (septičke jame kao društvo)!

I MI smo krivi, a ne isključivo to očito istraumatizirano dijete! Nisu ga čuli, nisu ga vidjeli... A mi se bavimo pizd... kao što je cjelodnevna nastava, dok su nam klinci u potpunom rasulu i konfuziji', poručila je Martina Tomčić Moskaljov.

Nikolina Pišek je pak objavila na Instagramu da je užasnuta spoznajom da je njezina kćer Una Sofija Ristović mogla biti učenica te škole.

  • +14
Nikolina Pišek Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dijete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije. Zahvalna na tome', poručila je Pišek u Instagram Storyju.

Kasnije je Nikola Pišek dodala još jednu poruku u kojoj se osvrnula na prešutno odobravanje nasilja u društvu.

Podsjetimo, dan je obilježila tragedija u Beogradu, u kojoj je ubijeno osmero učenika i zaštitar osnovne škole u naselju Vračar, a sedam osoba je ozlijeđeno, uključujući nastavnicu povijesti u toj školi, prema trenutačno službeno dostupnim informacijama.