svašta je otkrio

Marko Tolja: 'Dvaput sam bio na policiji, zbog grafita i ljubavi mojih prijatelja prema botanici'

04.05.2023 u 13:31

Bionic
Reading

Pjevač, voditelj i član žirija showa 'Zvijezde pjevaju' obznanio je kako se osjeća otkad je saznao da će ponovno postati otac te ispričao kako se Marijana Batinić izgubila u srcu Splita

'Super je osjećaj, stvarno se jako veselimo. U devetom mjesecu bi trebalo doći to novo stvorenje pa ćemo se s tim gombat kako znamo i umijemo', izjavio je Marko Tolja u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji.

Ispričao je kako suprugu Anu, nije baš idealno zaprosio. 'Grozno. Sve mi se izjalovilo! Htio sam je odvest na njen rođendan s gliserom na našu plažu i tamo izronit prsten. Ali taj je dan udarila takva bura, na kraju sam je u sobi zaprosio. Čak je rekla DA!', prisjetio se.

  • +5
Marko Tolja Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX

Najveću tremu u karijeri imao je pred nastup s Oliverom u londonskom Royal Albert Hallu. 'Meni je dan danas, pored svih Lisinskih što sam radio, to još uvijek najbolji nastup. Prvo, na bini sam bio s Oliverom, mojim vječitim uzorom, koji te zove na telefon i skromno pita: 'Slušaj bi li ti išao sa mnom u Royal Albert Hall, da mi pjevaš back-vokal i na dvije pjesme budeš gost?' Brate, idem ti kablove vuć ako treba, a ne pjevat s tobom!', kazao je Marko Tolja.

U mladosti je bio 'dosta nestašan' i dvaput završio u policijskoj postaji. 'Svojom krivicom sam završio na policiji, jer sam se volio likovno izražavati na tuđim zidovima, jako sam volio crtati grafite. Drugi put je bilo zbog frendova i njihove ljubavi prema botanici', rekao je kroz smijeh.

Kako je s Marijanom Batinić živio godinu i pol dana budući da su vrlo dobri prijatelji, prepričao je njihov najbolji zajednički izlazak. 'Marijana je u tom periodu imala teško ljubavno razdoblje i htjela se opustiti da zaboravi na to. U Splitu se toliko opustila da se izgubila u podrumima Dioklecijanove palače! Party je bio gotov, jedva sam je našao i izašli smo na vrijeme, nisu nas zaključali. Ubit će me što sam ovo ispričao!', otkrio je glazbenik.