nježna fotka

Stiže beba: Marko Tolja i njegova Ana otkrili radosnu vijest

13.04.2023 u 19:24

Bionic
Reading

Pjevač Marko Tolja i njegova supruga Ana na Instagramu su otkrili prekrasne vijesti – u njihovu obitelj stiže prinova! A lijepa obiteljska fotografija sve je raznježila

Nova objava glazbenika Marka Tolje na Instagramu oduševila i raznježila njegove prijatelje i pratitelje. Na njoj Marko, odjeven u trapericu i bijelu majicu pozira zajedno sa suprugom Anom i njihovim sinčićem Marom. Lijepa Ana ima zadignuti bijeli top bez rukava koji joj otkriva goli trbuh, i to trudnički. Maleni Maro gleda netremice gleda u svoju mamu i radosno joj ljubi trbuh.

Uz fotografiju Marko je duhovito napisao: 'A što ima novog kod vas?' Nije trebalo dugo da nježna obiteljska fotografija privuče pažnju njegovih prijatelja na društvenoj mreži. Čestitke i dobre želje počele su pljuštati na sve strane.

Inače, sa zagrebačkom ekonomisticom i bivšom manekenkom Anom pjevač se vjenčao u tajnosti 2018., a sretnu vijest tada je otkrio dizajnerski dvojac eNVy Room čiju je romantičnu haljinu mladenka odjenula. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pred stotinjak gostiju. Pjesmu 'Sve što nisam ja' koju je izveo na Zagrebačkom festivalu 2019. posvetio je trudnoj supruzi koja je u poodmakloj trudnoći snimala i spot. U veljači 2019. postali su roditelji sinčića Mara koje će sada uskoro postati veliki brat.

  • +8
Marko Tolja u Lisinskom Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrvoje Banić