TKO SE TUČE, TAJ SE VOLI

Marko ne skida ruke s Rine

28.11.2008 u 10:39

Bionic
Reading

Tvrdio je da nikad ne bi ni pogledao curu poput Rine, ali čini se da je Marac promijenio mišljenje

Kad je Monika boravila u kući, Marko je s gnušanjem gledao na vezu Mrkvice i Rine, a pogotovo je oči okretao na nju. Rekao je da s takvom curom ne bi nikad bio, da je degutantna i da mu se nimalo ne sviđa.

Na tulumu prije par dana, rekao je Mrkvi neka se ni ne usudi uspoređivati svoju vezu s Rinom i njegovu vezu s Monikom.

Ali, čedna je Monika ispala iz igre i stvari su se u kući malo promijenile, a pritom je očitu transformaciju doživjelo Markovo ponašanje. Nezaštićen balončićem u kojem je bio s Monikom, Marko je najednom postao dobar i s drugim stanarima.

Pokazuje želju za tuđim razmišljanjima i odnosima, a s nekim je ljudima, prema vlastitim riječima, prvi put progovorio tek nedavno (Ivan L). Osim toga, filmski obrat dogodio se i u njegovu odnosu s Rinom, na koju u zadnje vrijeme obraća i previše pažnje.

 

 

Svako malo je dira, grli, nateže, a sve kao u šali. Već nekoliko puta ju je napao u krevetu dok je pričala s Ornelom. Ona ga je tjerala i bacala na njega jastuke, ali Marko je bio ustrajan. Hvata je za ruke i noge, ljubi joj kosu, ali za sve to ima opravdanje stoljeća: on misli da ona zapravo želi njega, da žudi za njegovim tijelom, pa je on samo izaziva ne bi li Rina uvidjela kako je dobro to što ne može imati.

Čini se da je Marac malo u zabludi jer ipak je Rina ta koja ga je prozvala Ljigo Ljigić, a osim toga, na raspolaganju ima mnogo obdarenijeg momka, što njoj nikako nije zanemarivo.