Gradnjadvorca stanarima već pomalo ide na živce. Shvatili su da zadatak i nijebaš tako jednostavan te zaključili da su možda malo prenaglili sokladom na sedamdeset posto.

Kako cijele dane provode u pješčaniku, i to prljavi, shvatili su daje idealno vrijeme za crni humor. Ne prestaju smišljati spačke oko togakako se potajno oprati, a da ih Veliko Oko ne vidi. Marko se pakodlučio našaliti sa svojom muškosti.

Znamo da je već više puta na dnevnome redu bila tema veličine'muškosti' naših stanara. Tako smo saznali da je Mrkva ponosni vlasnikmoćne alatke od dvadeset centimetara, a Marac jadan ima samo četrnaest.

Dok je Mrkvinu muškost njegova Rina opjevala, Markovu je njegovaMonika ismijala. U razgovoru s Rinom rekla je da ne spominje tuveličinu pred kamerama, jer se ne želi sramotiti pred cijelomHrvatskom.

Da su Marku sve te priče i šale nevažne i da mu je njegovihčetrnaest centimetara sasvim dovoljno, pokazao je prikazavši ih uskulpturi od pijeska. Materijal je potrošan pa će skulptura brzonestati, no možda se Marac jednom odluči svoju muškost ovjekovječiti ukamenu.