VI TVRDITE

Marka Tolju ne može ugroziti ni seksipil Lane Banely

02.11.2011 u 13:18

Bionic
Reading

Bez imalo iznenađenja, Marko Tolja pobijedio je u našoj anketi o favoritima 'Plesa sa zvijezdama'

Iako ste prije prve epizode ovogodišnjeg 'Plesa sa zvijezdama' najviše vjerovali u Lanu Banely, koja je i vodila prvih nekoliko dana ankete, nakon subote priča se okrenula u korist Marka Tolje koji je svojim prvim plesom – engleskim valcerom - zadivio žiri, publiku i vas, prikupivši 536 klikova, odnosno velikih 44 posto.

Iako je skinuta s trona, Lana je sa 243 klikova osvojila visoko drugo mjesto. Ako je vjerovati našem stručnom oku, kojemu vjerujemo u potpunosti, zaslužila je to opako seksi ča-ča-ča pokretima. Na tragu ljepotnog niza, iza Lane se smjestila Tatjana Jurić, koja je više pokazala stasom nego pokretom, i Jelena Perčin, kojoj je žiri opravdano bio znatno naklonjeniji.

Plesno najneuvjerljiviji nastup, no zato ispunjen šarmom i humorom, priuštio nam je u prvoj epizodi Hrvoje Šalković, koji se u našoj maloj anketi smjestio na peto mjesto sa 46 klikova. Slijede Miro Ungar, koji je vrlo ugodno iznenadio sve, Denis Ahmetašević, koji će nas uveseljavati vrckavošću i humorom, te više nego solidna Martina Tomčić.

Koliko ste pogodili razvoj događaja, vidjet ćemo u tjednima koji slijede, a dotad uživajte u elegantnim pokretima i okretima Marka Tolje.