JEDAN OD 34

Mark Hamill dobiva zvijezdu na Šetalištu slavnih

25.06.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Slavni glumac Mark Hamill najpoznatiji po ulozi Lukea Skywalkera iz serijala 'Ratovi zvijezda' uz 33 kolegica i kolega dobiva zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih

'Bez teksta', bilo je sve što je 65-godišnji Mark Hamill napisao na svom Twitteru kad je saznao da je jedna od osoba koja će dobiti zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih.

Njegovi dugogodišnji obožavatelji oduševljeni su Hamillovim povratkom u 'Ratove zvijezda', što ne čudi s obzirom da je slavni glumac poznat po svom odličnom odnosu sa svojom publikom. Velika većina Hamillovih obožavatelja vjerojatno je čak mislila kako je njihov miljenik već dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih, no od glumaca koji su već dobili tu čast tamo su samo Harrison Ford i Billy Dee Williams.

Carrie Fisher i George Lucas nemaju svoju zvijezdu u Hollywoodu. To je vrlo vjerojatno zbog toga što kandidate za zvijezdu netko treba nominirati, a zatim platiti oko 40.000 dolara.

Među 34 osobe koje će 2018. Godine dobiti svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih su i Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence, Gina Lollobrigida, Zoe Saldana, Gillian Anderson, Lynda Carter, Shonda Rhimes, Petula Clark, Carrie Underwood, Charles Aznavour, Jeff Goldblum, Nick Nolte, Mandy Patinkin, Steve Irwin, Weird Al Yankovic i Minnie Mouse.

Autor: YouTube