PONOSNI TATA

Mario Valentić o prvim danima s novim sinom: 'Uživam u očinstvu'

25.04.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Popularni 37-godišnji fitnes trener, voditelj i glumac te njegova partnerica Ljiljana Mikić prije tjedan dana postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Noa. Iako Mario Valentić nikad ne priča o detaljima iz svog privatnog dijela života za tportal je ipak podijelio svoje emocije o prvim danima života svog drugog sinčića

'Sve je super i uživam u očinstvu još jednog svog dječaka', rekao nam je Mario Valentić. Njegova partnerica, menadžerica zagrebačkog hotela, Ljiljana Mikić pokazala je nježnom fotografijom djelić njihove idile s dječačićem na svom Instagram profilu. I prije nego je rodila 36-godišnja Orahovčanka je raznim fotografijama pokazivala dane svoje trudnoće.

Trener i promotor zdravog i aktivnog načina života sa svojom partnericom je bio na porođaju. I prvi put je želio svjedočiti dolasku sina na svijet, no jednostavno uvjeti da tada prisustvuje carskom rezu nisu dozvoljavali takvu mogućnost pa će rođenje Noe pamtiti cijeli život.

Podsjetimo, Mario je u prvom braku dobio sina Niku koji će uskoro napuniti devet godina. S Ljiljanom Mikiću vezi je više od dvije godine, a maleni Niko odlično ju je prihvatio.

  • +5
Mario Valentić Izvor: Profimedia / Autor: Promo