presretni sportaš

Marin Čilić otkrio kako se nosi s očinstvom i razlog koji stoji iza imena njegovog prvog djeteta

12.06.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Svijet sporta se nakon karantene vraća u 'normalu'. Brojne zvijezde zaigrat će u Zadru na teniskom spektaklu Adria Tenis Tour, a među njima je i Marin Čilić. U izolaciji je 'prvi reket domaćeg tenisa' uživao jer je cijelo vrijeme u Cavtatu provodio sa svojom obitelji o kojoj je ponovo rado pričao

'Posljednjih nekoliko mjeseci svi smo bili svatko u svojim kolotečinama, svatko na svoj način. Ja sam imao sreće što sam mogao provesti vrijeme s obitelji, s malenim Baldom uz Kristinu i uživali smo na jugu. Bili smo u Cavtatu posljednjih nekoliko mjeseci, tako da sam ovaj period nekako prošao da nisam ni osjetio da je bila neka velika pauza, a u pravom smislu dobro mi je došlo i zbog obitelji, a i da se lijepo odmorim i da budem spreman za nastavak sezone u ovoj godini ili sljedeće godine', ispričao je Marin Čilić u IN Magazinu Nove TV.

Objasnio je kako su sinčići Baldo on i njegova supruga Kristina izabrali ime.

'Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni. Veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru. Odličan je osjećaj biti otac. Uživamo u svakom danu pratiti kako maleni raste. Kike i ja smo tu da mu omogućimo sve što možemo i nadamo se da će ići sve u pravom smjeru. Vidjet ćemo hoće li biti tenisač', rekao je u spomenutom razgovoru.

View this post on Instagram

Dragi moji, tjedni i tjedni karantene su iza nas i čini mi se da bez obzira na sve loše što se događa(lo) da smo uspjeli naučiti nešto i izvući pozitivne stvari iz svega ovoga: više se družiti s ukućanima, više spavati, više se smijati, više kuhati, više jesti (ali i vježbati 😉)... Svatko je izvukao neke vlastite lekcije, ali možda i radio aktivnosti koje prije nije imao priliku. Što se mene tiče, #karantenamenaucila da još više cijenim vrijeme provedeno s obitelji, u prirodi kao i svaki odrađeni trening, a dala mi je priliku da poboljšam svoje kulinarske vještine i da uživam u društvenim igrama kao kad smo bili djeca. 😊 Objavite i vi na svom profilu sliku/snimku/tekst, označite me, a najkreativnije ću podijeliti na svom profilu i vjerojatno uvrstiti u svoju dnevnu rutinu. Jedva čekam 😉💪⠀ ⠀ Hi everyone, as we continue to navigate this difficult situation, it’s been amazing to see how people have found creative ways to stay positive. I wanted to share some of the things I have been enjoying and I also want to hear from you! Starting today I am going to be sharing how other people are staying optimistic, keeping active and even finding ways to give back. Post a photo or video & tag me and I’ll share some of my favorites. I’m excited to see how you’ve all been keeping busy and maybe incorporate some of your activities into my quarantine routine. 😃 Together, we've got this. 💪⠀ .⠀ .⠀ #karantenamenaucila #lessonsfromquarantine #quarantineactivities #stayhome #staysafe #staypositive #ostanidoma

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Marin je među ostalim otkrio i tko su najbolji tenisači među nogometašima.

'Tu je velika konkurencija. Evo, prošle godine Mandžukić je pokazao svoje čari. Došao je do trofeja, ali u svakom slučaju bilo je zanimljivo. I Luka je fenomenalan, i Rakitić je jedno vrijeme i trenirao do svoje 14. godine. Lovren je također vrlo dobar, Bogdanović je odličan. Sigurno bi bilo zanimljivo vidjeti sve njih u singl turniru, to bi bio pravi spektakl', smatra tenisač.