SESTRA BB MARIJANE:

Marijana nije ni prva ni zadnja koja se zaljubila

  • Autor: Story/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.04.2011 14:06
  • Objavljeno 13.04.2011 u 12:37
Big Brother - Marijana Čvrljak

Big Brother - Marijana Čvrljak

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Nakon bujice koju je podignula u medijima, ali i vlastitom domu uslijed avanture u Big Brother kući s Nikolom Nemeševićem Nemešom, Marijanu Čvrljak u potpunosti je odlučila podržati sestra Maja Kovačević

'Kako god bilo, podržavam je u svemu, a mišljenja sam da je njezin brak nakon svega nažalost završen. Što se tiče okoline u Šibeniku i Kninu, moji roditelji i ja nismo ni na

jednom koraku naišli na ružne i negativne komentare. Dapače, mnogi Marijanu podržavaju i daju joj podršku jer nije ni prva ni posljednja koja se zaljubila', izjavila je za Story Maja Kovačević, sestra Marijane Čvrljak. Marijanina druga sestra, Sendi Serdarević, također podržava njezinu ljubav s Nemešom i slaže se sa svime što je Maja rekla.

'Ako je moja sestra sretna s Nemešom, a vidim da uistinu jest, želim joj sve najbolje i podržavam je u svemu. Na neki mi je način čak drago da je tako ispalo jer sam oduvijek bila povezana s Marijanom i veoma je volim. Moji roditelji i nisu toliko presretni s razvojem situacije, ali što će – Marijana im je kćer i nije da imaju izbora. Što se tiče Ivana, naše su obitelji i dalje povezane, a malenu Korinu često viđamo', za Story je otkrila Marijanina sestra Maja.

Unatoč svoj podršci koju joj je odlučila pružiti, Maja priznaje da joj je pomalo čudno Marijanino ponašanje u Big Brother kući, posebice s obzirom na to da joj se sama Marijana nikada nije požalila na svoj brak.

Kako donosi Story, Marijanin suprug Ivan Čvrljak i dalje odbija bilo kakvu komunikaciju s medijima, pa čak i nakon sinoćnjih poljubaca koji su opet pali u Big Brother kući između Marijane i Nemeša.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!