NE POKAZUJE ŽALJENJE

Marijana: Na neki sam način ponosna na sebe

Big Brother Marijana Čvrljak (2)

Big Brother Marijana Čvrljak (2)

Izvor: Promo fotografije / Autor: vb4.emotion.rs

Marijana je u ispovjedaonici rekla da joj je svejedno je li na otpadu ili u kući jer razmišlja o stvarnom životu i o svojoj kćeri

'Na neki sam način ponosna na sebe. Dosta sam dugo izdržala da nepokažem to sve negativno što osjećam i krijem u sebi', rekla je Marijanai zažalila jedino zbog razbijanja inventara kuće Velikog brata u pijanomstanju, prenose 24 sata

Razgovarala je o svom izlasku iz kuće i kazala da je uvjerenada je suprug neće dočekati. Soraja ju je uvjeravala da će jeipak čekati kako bi barem razgovarali o djetetu i budućnosti. 

'Moramo pričati, dogovoriti se i sve, ali, hello, znam i sama što jena stvari, sigurna sam da neće doći', rekla je Marijana. 

Nemešje plakao u ispovjedaonici jer mu je Veliki brat slagao da je njegova pjesma 'Znam taj smešak' hit na YouTubeu, zbog čega je navodno osvojio vrijednu nagradu. Veselu vijest podijelio je sa stanarima, a oni suga još više zezali.Njihov zadatak bio je da ga uvjere u istinitost patke Velikog bratakako bi povećali iznos glavne nagrade za 35.000 eura.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi