10 MINUTA

Marijana i Nemeš brzinski se poseksali

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Marijana i Nemeš i dalje ne mogu skinuti ruke jedno s drugog, pa su se još jednom, prije večere, prepustili strastima i utažili svoju žudnju

Kao kapetan kuće, Nemeš je izabrao Marijanu kao stanara s kojim će dijeliti krevet, što je par odmah iskoristio za brzinski seks. Nakon maženja i poljubaca, Marijana je Nemešu okrenula leđa, nakon čega je pao još jedan seks, istina ovaj put dosta kratak - trajao je svega desetak minuta.

Ostali stanari imali su drugih problema sa spavanjem. Soraja je zbog sukoba s Nirmalom poželjela spavati pored Slavice, ali Nirmal i Radašin nisu im željeli ustupiti krevet. Nakon dužeg razmišljanja, došli su do rješenja te zaključili da je najbolje da Ema, koja je ionako ostala bez kreveta, spava između posvađanih Soraje i Nirmala.

Lutka, koja je u kuću došla kao nagrada Tamari i Nikoli zbog najbolje demonstriranih poza za vođenje ljubavi, izaziva pravi razdor u kući. Tamara i Nikola gotovo su se posvađali jer on nije čuo kako beba plače, a djevojke su se kasnije šalile na račun bebinog apetita. Nemešu pak uopće nije jasno kako se netko prema lutki može ponašati kao da je prava beba. Nakon što se i on poigrao s bebom, ponovno su brigu o njoj preuzeli Tamara i Nikola.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi