OMILJENA SPLIĆANKA

Marijana Batinić o majčinstvu: 'Što me tek čeka u pubertetu?'

27.11.2019 u 18:02

Bionic
Reading

Voditeljica koju trenutno gledamo u RTL-ovom showu 'Život na vagi' podijelila je danas simpatičnu objavu vezanu uz kćerkicu Enu. Iako je Marijana Batinić najsretnija kad se mazi, škaklja i grli sa svojom četverogodišnjakinjom, no djevojčica se ne voli previše maziti u javnosti

'Rijetki trenuci kad mi dopusti da je mazim u javnosti... Stalno slušam: 'Mama, ali ja nisam mala beba!' Kako nisi kad sam te jučer rodila? Što me tek čeka u pubertetu?!', napisala je Marijana Batinić pored fotografije snimljene u parku sa svojom mezimicom.

Mnoge pratiteljice s njom su podijelile svoje savjete i iskustva. 'O moja Mare, izlasci, prve ljubavi, čekanja', 'A to su najljepši trenutci. Prebrzo odrastu i onda mama ne mazi više. Uživaj dok možeš', 'Meni je super kad mi moja mala četverogodisnjakinja kaže nemoj me maltretirati, živciraš me', samo su neki od komentara.

'Sa svoje tri i pol godine već mi je u parku počela govoriti: 'Ma, pusti ti mene mama. Možeš ti tu stajati sa strane, ali nemoj previše sa mnom, vidiš da se igram s prijateljicama'. Kod kuće je druga priča, velika je maza i kad smo sami voli se grliti, maziti i škakljati, baš uživamo u tom našem valjanju. Igramo se na podu, pričamo joj i čitamo priče, crtamo, pjevamo, plešemo, glumimo, igramo Memory, glupiramo se... izjavila je Marijana ranije za Gloriu.

Osim u privatnom životu kojeg dijeli u sretnom braku s bivši rukometašem i marketinškim stručnjakom Matejem Pašalićem, voditeljica je zadovoljna sa svojom karijerom i poslovnim dijelom života. Trenutno je gledatelji mogu pratiti u showu u kojem su se mnogim kandidatima životi promijenili iz temelja. ''Život na vagi' je postao pokret za zdrav život i užitak je biti kotačić u kreiranju tako inspirativnih životnih priča', izjavila je nedavno.