iskrenost prije svega

Marijana Batinić simpatičnom porukom otkrila što se krije iza savršene obiteljske fotke: 'Na Instagramu idila, u stvarnosti kaos'

01.06.2021 u 11:46

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica sa svojom obitelji, sestrom te prijateljem Markom Toljom protekli vikend provela je u Istri. Pored brojnih fotografija s eventa kojeg je vodila te za nju važnih prizora, podijelila je i jednu sa svojim najmilijima nastalu u Rovinju, a Splićanka je otkrila njenu pravu pozadinu

'Na Instagramu idila, u stvarnosti kaos. Danas smo se definitivno oprostili od cjelodnevnih izleta s djecom i dobre stare 'dok beba spava u kolicima', napisala je voditeljica pored fotografije na kojoj je sa suprugom Matejom te kćerima Enom i Rozom. Sudeći prema komentarima, pratitelji su oduševljeni zbog njezine iskrenosti.

Sudeći prema komentarima, pratitelji su oduševljeni zbog njezine iskrenosti. Inače, jedno od omiljenih TV lica, kako je ranije rečeno, ove godine nije vodila show 'Ljubav je na selu' jer je na porodiljnom, a zamijenila ju je Anita Martinović, mnogima poznata po sudjelovanju u 'Gospodinu savršenom'.

U četvrtoj sezoni Marijana je trudna snimala emisije i obilazila cijelu Hrvatsku. Tijekom pete sezone showa se udala, rodila kćer Enu i ubrzo nakon tih velikih životnih događaja nastavila je snimanje. Kći je s njom kao beba provodila puno vremena na snimanju i kao mala obišla cijelu Istru i Dalmaciju.