glazbena poslastica

Marija Mirković i Alka Vuica zatvorile Babarol festival u Trogiru

31.05.2023 u 12:05

Bionic
Reading

Svestrana glazbenica još jednom je potvrdila kako je odluka o solo karijeri više nego opravdana. Otkako se otisnula u solo vode na svojim koncertima podiže publiku na noge izvodeći svoje skladbe te brojne velike hitove koje je napisala za The Frajle, Alku Vuicu, klapu Cambi, Ivanu Kovač i Matu Grgata

Za svoje skladbe suradnju ostvaruje s vrhunskim producentima od Bramimira Mihaljevića, Hrvoja Domazeta, Dragana Brnasa, Randa Stipišića do Luke Mrduljaša, stoji u priopćenju.

Veliku pozornost Marija je posvetila i okupljanju benda koji je sastavljen od vrhunskih glazbenika koji ju prate na koncertima i s kojima, kako često i sama kaže, uživa u stvaranju glazbenih sjećanja svoje publike. A trogirska je publika uistinu uživala u odličnom koncertu kojem je poseban pečat dala i gošća neponovljiva Alka Vuica koja je također svoju karijeru obilježila pišući brojne hitove za druge izvođače.

Izvela je s Marijom zajedničke skladbe na kojima su surađivale, ali i svoje hitove Laži me, Od kad te nema, Varalica, Ej, šta mi radiš... U kuloarima se nakon koncerta komentiralo i kako su Marija i bend izvrsni zabavljači i glazbenici. Zaista se potvrđuje da je njezina odluka o solo karijeri više nego opravdana. Uskoro je očekuju nastupi na CMC festivalu i Melodijama Jadrana.