SIMPLY THE BEST

Marija Borić i Ervin Baučić na tronu showa 'Zvijezde pjevaju'!

07.05.2011 u 22:27

Bionic
Reading

Veliko finale bio je dvoboj između dva najbolja para pete sezone showa 'Zvijezde pjevaju' Nataše Janjić i Marka Tolje te Marije Borić i Ervina Baučića. Na kraju su gledatelje svojim izvedbama više hipnotizirali Marija Borić i Ervin Baučić

Veličanstven uvod napravili su Marija Borić i Ervin Baučić odmah bacivši as. Nakon što su i nekoliko epizoda prije oduševili songom iz mjuzikla Lloyda Webbera 'The Phantom of the Opera',

izveli su ga po drugi put te opet izazvali ovacije u publici. Za njih je došla navijati i glazbena diva Tereza Kesovija, Marijina kuma.

Romantični Marko Tolja i Nataša Janjić pjevali su svoju poznatu pjesmu 'Stine' Olivera Dragojevića. Također su dobili velik pljesak. 'Marko pjeva božanstveno, ali ti si bila prekrasna u svojim ekspresijama', rekla je Ksenija Erker, dok je Martina Tomčić rekla da se zamalo dogodilo to da su je morali skupljali žlicom s poda.

Nježni Marija Borić i Ervin Baučić su u drugoj pjesmi pjevali Lisu Stansfield 'All Around the World', što su pjevali u prvoj emisiji. Svi su ponovili jednako dugačak i apsolutno zarađen hvalospjev.

Brzi i žestoki bili su Nataša Janjić i Marko Tolja kad su izvodili pjesmu 'Do You Love Me' iz 'Prljavog plesa'. Svi su ih zavoljeli još više. Bili su opušteni i zabavni, a Markova scenska razigranost osvojila je Martinu Tomčić. 'Interpretativnom i emotivnom ekspresijom vodi Nataša, a vokalnu širinu ima Marija', rekla je Martina, a Barbara Kolar pametno dodala: 'Hrabra je Martina, stalno važe, a ja vagu stalno izbjegavam.'

Ostalih šest parova sezone okušalo se u pjesmi 'Lutka za bal' Parnog valjka te zaradilo zavidnu kolekciju ženskog donjeg rublja.

Zorica Kondža i 'Ti si moj san' inspirirali su Mariju i Ervina za finale. Naježili su publiku, iako su od silne uzbuđenosti zaboravili tekst. Više Ervin, nego Marija, koja je prevelika štreberica za zaboravljanje.

Eurythmics i 'Miracle of Love', s druge strane, bio je as Nataše i Marka. I oni su pokazali da su se na sceni stopili u jedno dok su prenosili svoju emociju. Nataši su se prvi put tresle ruke, a suze su bile i u oku Martine Tomčić.

Iako su Marko Tolja i Nataša Janjić imali bolje ocjene žirija, gledatelji su presudili u korist Marije Borić i Ervina Baučića! Ale, ale!!!