tko bi rekao?

Margot Robbie ljubila je neke od najpoželjnijih muškaraca, a konačno je otkrila koji se od njih najbolje ljubi

24.01.2023 u 13:29

Bionic
Reading

Glumica koja je poljubila čak i Brada Pitta i Leonarda DiCaprija otkrila je tajnu koja zanima mnoge žene diljem svijeta. Budući da je zbog uloga 'isprobala' više popularnih glumaca, može dati vlastiti sud koji od njih se najbolje ljubi

Australska glumica Margot Robbie trenutno je jedna od najtraženijih glumica u svijetu filma. Njezine uloge već su puno puta bile nominirane za različite filmske nagrade, a i ona sama je proglašena najljepšom glumicom danas. Uloge s popularnim kolegama dovele su ju do nekoliko scena poljubaca, a napokon je odgovorila na pitanje koji glumac se najbolje ljubi.

Mnoge žene će joj pozavidjeti jer prekrasna Robbie poljubila je neke od najpoželjnijih muškaraca iz svijeta glume.

U filmu 'Vuk s Wall Streeta' ostvarila je jednu od svojih najzapamćenijih uloga. Tada je glumila zavodljivu Naomi, partnericu Leonarda Di Caprija s kojim je snimila nekoliko vrućih scena. Nakon filma gotovo je odustala od glume radi medijske pažnje koju tada nije mogla podnijeti, no shvatila je kako je dobra u tome što radi pa je odlučila nastaviti s glumačkom karijerom.

Dvije godine nakon ljubila je Willa Smitha u filmu 'Fokus' gdje glume par izvrsnih kradljivaca. U nagrađenom filmu 'I, Tonya' glumila je sa Sebastianom Stanom pa je i njega poljubila.

Poljubac o kojem se u zadnje vrijeme najviše govori je onaj kojeg možemo gledati u filmu 'Babylon'. Margot Robbie ispričala je da je njezina vlastita ideja bila unijeti u scenarij trenutak poljupca njezinog lika s onim kojeg tumači Brad Pitt.

'To nije bilo u scenariju, ali sam pomislila: 'Kada ću inače dobiti priliku poljubiti Brada Pitta? Samo ću to učiniti', priznala je Robbie koja je ideju predstavila redatelju Chazelleu koji je usvojio prijedlog te je strastveni poljubac sada dio filma kojeg možemo gledati u kinima.

Ipak, glumici je nedavno postavljeno pitanje koji od njezinih kolega se najbolje ljubi, a odgovor bi mogao iznenaditi one zaljubljene u Pitta, Di Caprija ili još nekog glumca s kojim je Robbie glumila.

  • +14
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Richard Milnes / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolje se ljubi, prema iskustvu Margot Robbie, britanski glumac Max Irons s kojim je 2018. godine glumila u filmu 'Terminal'. 'Sjećam se da sam pomislila da se fantastično ljubi', priznala je glumica koju prijateljice često pitaju da podijeli s njima svoja iskustva s popularnim kolegama.