SVE SU LJEPOTICE

Manekenke i voditeljice: Žene koje su osvojile srce Gorana Ivaniševića

18.12.2017 u 13:32

Bionic
Reading

Prvo je bio u višegodišnjoj vezi s bivšom kraljicom svijeta Danijelom Gračan. Nakon razlaza Goran Ivanišević se zaljubio u Tatjanu Dragović, s kojom je dobio dvoje djece. Nakon svega svoju sigurnu luku pronašao je u voditeljici Nives Čanović, s kojom se vjenčao u tajnosti 15. prosinca

U petak 15. prosinca u najvećoj tajnosti u Zagrebu su svoju vezu ozakonili naš bivši proslavljeni igrač Goran Ivanišević i voditeljica Nives Čanović. Tu vijest objavile su Sportske novosti, a prenijeli su svi mediji. Da je sve održano u najvećoj tajnosti, zapravo i nije pretjerano iznenadilo javnost, jer je Ivanišević oduvijek poznat kao čovjek koji čuva svoj privatni život daleko od očiju znatiželjnika.

  • +3
Nives Čanović i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Da je s Nives u vezi, otkrilo se prije godinu dana, kada je voditeljica na Instagramu objavila fotografiju iz Dohe, u kojoj je par dočekao prvu zajedničku Novu godinu, a na kojoj se nazirao i sam Ivanišević. O svojoj vezi nisu željeli govoriti, no nakon nekog vremena Nives Čanović snimljena je sa zaručničkim prstenom na ruci. To je postavilo mnoga pitanja, koja ona nije, ni u jednom trenutku, željela komentirati.

Prije Nives Ivaniševićev život obilježile su još neke žene. Prva od njih bila je bivša kraljica svijeta Danijela Gračan. Danas uspješna u znanstvenoj karijeri te profesorica na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment, udana je za nogometnog trenera Nenada Gračana, s kojim ima tri kćeri.

  • +2
Danijela Gračan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Josip Čekada

S Goranom Ivaniševićem prohodala je nedugo nakon što je 1990. godine osvojila titulu kraljice svijeta, a zbog njega se preselila i u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme živjeli.

Ipak, ljubavi je došao kraj, a Goran je sreću pronašao u zagrljaju tada uspješne manekenke i modela Tatjane Dragović. Ljubavna priča s 18-godišnjakinjom bila je neobična - 1998. godine na jednom putovanju vidio je Tatjanu na naslovnici američkog Cosmopolitana. Samouvjereni Goran putem svojih poznanstava nabavio je njezin broj, pronašao je u New Yorku i pozvao na večeru.

  • +14
Tatjana Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Iako ju isprva nije impresionirao, nastavili su se družiti, a 1999. godinu dočekali su zajedno u Dubaiju, u kojem joj je darovao i zaručnički prsten. Dok su još bili zaručnici, 2004. godine dobili su kćer Amber Mariju, a tri godine kasnije i sina Emanuela.

Njihova veza došla je na kušnju za Valentinovo 2008. godine, kada je otkriveno da Goran Ivanišević ima izvanbračnu aferu s televizijskom voditeljicom Vanjom Halilović

  • +19
Vanja Halilović Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iako mu isprva nije željela oprostiti, Tatjana je na kraju ipak primila Gorana u zajednički dom, a potom je četveročlana obitelj napustila Hrvatsku. Pola godine živjeli su u Los Angelesu, a 18. svibnja 2009. godine vjenčali su se u kalifornijskom gradiću San Pedru.

#nofilter ❤ #justthetwoofus

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)

Godine 2013. ipak su odlučili krenuti svatko svojim putem. Tatjana Dragović u vezi je s manekenom i pjevačem Vlahom Arbulićem, s kojim je dobila kćer, a Goran Ivanišević sreću je pronašao u zagrljaju 11 godina mlađe voditeljice.

Objavu dijeli Nives_Canovic (@nivessimpson)