NEMA KONKURENCIJE

Mane i zloća dovele Dinka Bilića do šokantne pobjede

19.12.2011 u 14:33

Bionic
Reading

Nakon vrijednog klikanja i glasanja čvrsto ste odlučili da je najveći negativac 'Larinog izbora' Dinko Bilić, čije su mu mane osigurale neupitnu pobjedu

Rezultati ankete

Prema mišljenju većine, u seriji 'Larin izbor', pune napetih događaja, preokreta i zločestih igrica, najveći negativac je Dinko Bilić, kojeg tumači Filip Juričić, a upravo ste njemu dodijelili 908 od ukupno 1690 glasova te je sa 53,73 posto glasova uvjerljivo zauzeo prvo mjesto.

Daleko iza Dinka Bilića, sa 545 klikova manje, drugo mjesto zauzela je zločesta Nela Zlatar, koju glumi Ecija Ojdanić. Majka Jakova Zlatara (Ivana Hercega) u seriji gazi sve koji joj stanu na put. Spletkarica i dominantna svekrva osvojila je 363 vaša glasa, 21,48 posto, te se smjestila na drugo mjesto.

Larina najbolja prijateljica, gatara i ljubavnica vlasnika konobe, Karmen (Ornela Vištica), smjestila se na treće mjesto sa 174 klikova, a čini se da se gledateljima serije baš i nije svidjela njezina prostodušnost te to što voli popiti, pjevati i zabaviti se.

Nikol Zlatar, koju tumači mlada glumica Jagoda Kumrić, tipična je razmaženka, a pozicionirali ste je na četvrto mjesto. Njezina bahatost i sklonost raznim spletkama priskrbili su joj 99 glasova.

Karmenin ljubavnik i vlasnik konobe, Alen Dijak (Mladen Vujić), nalazi se odmah iza mlade Nikol. Tipični Dalmatinac koji sukobe često rješava šakama i grubim riječima osvojio je 88 glasova.

Na samome kraju liste najzločestijih negativaca 'Larinog izbora' vašim vrijednim klikanjem našli su se Vjera Dijak i Ante Markoni. Vjera Dijak (Tamara Garbajs) sa 30 glasova zauzela je predzadnje mjesto. Premda živi u sjeni svoga muža Alena Dijaka, Vjerina otmica malenog Zlaje dodijelila joj je mjesto među negativcima.

Posljednji među zlikovcima je Ante Markoni sa 28 vaših glasova. Gradonačelnik Splita koji uživa u društvenom statusu i moći gledateljima je stao na žulj jer nema sućuti ni prema kome tko stvarno treba pomoć.