KRV NIJE VODA

Mama i kći u prvoj zajedničkoj modnoj kampanji: Catherine Zeta Jones izgleda besprijekorno kraj 16-godišnje kćeri

31.10.2019 u 13:07

Bionic
Reading

Pozirajući zajedno u modnoj igri kreiranoj od strane talijanskog luksuznog brenda Fendi na ulicama Rima, Catherine Zeta Jones i njezina nevjerojatno slična kći Carys zaustavljale su poglede

Glumicu Catherine Zetu Jones u nekoliko smo modnih kampanja imali prilike vidjeti kao modela, a sada je svoje iskustvo pokazala i u velikoj suradnji s talijanskim brendom Fendi, koji je istovremeno angažirao i njezinu 16-godišnju kćer Carys.

Poznata mama i kćer spremno su uskočile u tražene uloge za ovu briljantnu kampanju koja odiše elegancijom i luksuznim notama zbog svojih krojeva i materijala. Svojim prisnim odnosom, nježnim pogledima, ali i dobrim genima koji su prešli s 50-godišnjakinje na mladu tinejdžerku, Catherine i Carsy zaokružile su ovu modnu priču.

Slavna Oskarovka većinu su scena snimile na ulicama Rima te je ovo za njih dvije bili jedno lijepo novo zajedničko iskustvo.

  • +3
Catherine Zeta-Jones i Carys Douglas u kampanji za Fendi Izvor: Profimedia / Autor: Fendi / BEEM / Beem / Profimedia

Zeta Jones sa suprugom Michaelom Douglasom još dijeli i 19-godišnjeg sina Dylana, koji je za razliku od sestre mnogo živahniji. Michael Douglas u nedavnom ga je intervjuu opisao kao pravog divljeg tinejdžera kojeg trenutno pucaju hormoni.