NESPRETNA HALJINA

Nakon niza sjajnih izdanja Meghan Markle kiksala: Ovim je stajlingom ipak pokazala malo previše

22.10.2018 u 16:49

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana dana svjedočimo pravoj modnoj reviji u Australiji, a u glavnoj ulozi je vojvotkinja Meghan Markle koja pomno bira outfite za svoje kraljevske angažmane. Ipak, nakon niza sjajnih izdanja, lijepa crnka pogriješila je ležernom haljinom koja se itekako kosi sa svim pravilima

U sklopu svog 16-dnevnog posjeta Australiji Meghan Markle i princ Harry posjetili su Fraserov otok, koji je 1992. godine upisan na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Australiji i Oceaniji. Za tu prigodu Meghan je odjenula ležeran stajling koji je brzo naišao na kritike javnosti.

Opredijelila se za lepršavu prugastu haljinu američkog modnog brenda Reformation, koja na jednoj strani ima dubok izrez. Kreacija na tanke bretelice s povezom u struku izazvala je 37-godišnjoj vojvotkinji problem u trenutku kada je zapuhao lagani povjetarac i rastvorio haljinu.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je lijepa trudnica sve držala pod kontrolom, pridržavajući jednom rukom prorez na haljini, u jednom trenutku tijekom angažmana stvar je otišla u krivom smjeru.

Vojvotkinja se sagnula ne bi li pozdravila i pružila ruku jednoj od okupljenih žena iz publike, a tada je njezin nespretan prorez na haljini ipak pokazao malo previše. Budući da je bio riječ o ležernijem posjetu lokalnom otočju, Meghan je odabrala ravne sandale na vezanje, takozvane ‘rimljanke’.