aktivna pjevačica

Maja Šuput vratila se na posao, a otkrila je i gdje se sada odmara sa sinčićem i suprugom

15.06.2021 u 10:39

Bionic
Reading

Popuštanjem mjera konačno su zaživjele gaže i vjenčanja s većim brojem gostiju, a među izvođačima koji su velikom radošću dočekali ovu vijest je i 'kraljica svadbi' te donedavna članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Krenula je raditi punom parom, no ubrzo je ponovno uzela predah

Sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom otišla je na odmor, a to je potvrdila i na društvenim mrežama. Mališanu je to treće putovanje od kada je 17. ožujka ove godine došao na svijet, već je posjetio Rovinj i Dubrovnik.

'Nakon što sam Lijepu našu obišla milijardu puta uzduž i poprijeko, ovaj savršen otočić tek sad je došao na red. Pa krenimo u istraživanje...' napisala je Maja Šuput najprije te je otkrila da se nalazi na otoku Sveti Nikola u blizini Poreča, a nakon toga se pokazala i sa sinom. 'Najromantičniji zalazak sunca', komentirala je fotografiju na kojoj drži Blooma u naručju.

Maja se samo tri mjeseca nakon što je rodila - vratila pjevanju. Na društvenim mrežama se pohvalila fotografijom u svjetlucavoj haljini, a pokraj je napisala: 'Mama se vratila. Nitko sretniji od nas, vratili smo se poslu. Večeras ću skakati s lustera od sreće'. Poznato je kako je pjevačica i zabavljačica već dugi niz godina u glazbenim krugovima na glasu kao profesionalka koja se gažama posvećuje detaljno i perfekcionistički. Među ostalim se sprema i za nastup na predstojećem 'Jarun Open Airu' u Zagrebu.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL